Van de Beckenkamp
Eten en drinken

Een Chinees restaurant in Nuland met een uniek concept

Xie Xie is een Chinees restaurant in Nuland, in de buurt van Rosmalen, met een uniek concept. Zij bieden een all-in cuisine concept. Hier kunt u allerlei gerechten proeven, voor een all-in prijs. Zij bieden Oriëntaalse tot aan Nederlandse gerechten aan. Heeft u altijd dat ene lekkere gerecht willen proberen? Maar wilt u het ook echt proberen en niet meteen als hoofdgerecht nemen? Dan is een all-in cuisine concept ideaal. U kunt gewoon kleinere hoeveelheden proeven en de gerechten die u ook echt lekker vindt, vaker eten.

Hoe gaat het all-in concept in zijn werk?

Het all-in cuisine concept is simple. U betaalt namelijk gewoon één vast bedrag voor een bepaald arrangement. Dit arrangement kiest u zelf. U kunt bijvoorbeeld onbeperkt genieten van verschillende wereldkeukens. Drank zit erbij inbegrepen, zoals frisdranken, bier, wijn, koffie, thee en meer. U kunt al vanaf 2 uur plaatsnemen in dit Chinees restaurant in Nuland, nabij Rosmalen. Wilt u het verlengen? Dan betaalt u slechts €2,80 per half uur! De prijzen vindt u terug p de website van dit restaurant.

Wat kan ik allemaal proeven in dit restaurant in Nuland?

Natuurlijk wilt u vooraf een idee hebben van wat u allemaal kunt eten bij restaurant Xie Xie in Nuland. Dit restaurant is een fusie ondergaan van Nederlandse en Chinese gerechten. U vindt dus heerlijke lekkernijen van beide keukens. Denk hierbij aan Aziatische wok, chocolade fontein, vers gerolde sushi, teppanyaki of een compleet Europees of Aziatisch buffet. Voor iedereen zit er wel wat lekkers bij. U kunt online ook alvast het menu bekijken. Bent u inmiddels overtuigd? Dan kunt online eenvoudig een reservering plaatsen. Bellen is ook gewoon mogelijk.

Ook nog andere mogelijkheden

Wilt u kunnen genieten van de gerechten van dit Chinees restaurant in de buurt van Rosmalen? Dan kunt u ook uw gerechten bestellen en het in het restaurant in Nuland afhalen. Ze hebben zelfs een speciale afhaalkaart op hun website staan. U kunt telefonisch bestellen of in het restaurant zelf. Wilt u genieten van deze gerechten op uw feest? Dan bieden ze ook catering aan met verschillende menu’s. Zij leveren dit voor groepen vanaf 20 personen.