Van de Beckenkamp
Entertainment

Laat je verrassen door het Amsterdam Light Festival

Ieder jaar laten veel bezoekers zich verrassen door het Amsterdam Light Festival. Dit festival zet de Amsterdamse binnenstad en de kenmerkende grachten in de schijnwerpers, wat een prachtig aanzicht oplevert. Dit jaar is het alweer de zevende editie van het festival. Met 37 kunstenaars uit 14 verschillende landen, wordt dit weer een speciale editie. Het thema dit jaar is The Medium is the Message, waarbij licht het medium is. Dit thema roept een aantal interessante vragen op. Wil jij het Amsterdam Light Festival graag bezoeken? Maak het een speciale ervaring door te kiezen voor een van de verschillende rondvaarten van Lovers Canal Cruises.

Bezoek het Amsterdam Light Festival met een rondvaart

Wat is nu de beste manier om het Amsterdam Light Festival te bezoeken? Dat is met een rondvaart georganiseerd door Lovers Canal Cruises. Zij bieden diverse soorten rondvaarten aan. Houd jij van de gezellige drukte? Dan is de bekendste en populairste afvaartlocatie bij het Amsterdam Centraal station wel wat voor jou. Bij deze opstapplaats kun je onder het genot van de muziek van een DJ wachten tot je de boot op kan. Houd je meer van een wat rustigere plek? Dan is de opstaplocatie bij het Leidseplein of bij de kade bij het Anne Frank Huis meer wat voor jou. Op deze plekken is het wat minder druk. Kies de opstapplaats van jouw keuze uit en het genieten kan beginnen.

Geniet op een comfortabele en warme boot van het Amsterdam Light Festival

Uiteraard is het winter en daarom kan de temperatuur flink dalen tijdens het Amsterdam Light Festival. Daar houdt Lovers Canal Cruises rekening mee. De comfortabele en moderne boten zijn verwarmd, waardoor je geen last hebt van de kou. De boten zijn voorzien van audiocommentaar in het Nederlands en het Engels. Zo krijg je tijdens de rondvaart veel informatie over de kunstenaars en de kunstwerken. Ook kun je kiezen voor een Semi Open boot, die een gedeelte heeft dat open is. Dit levert de mooiste foto’s op! In deze boot liggen dekens, waardoor kou geen spelbreker kan zijn.