Van de Beckenkamp
Hobby en vrije tijd

Ga terug in de tijd tijdens het bedrijfsuitje in Veghel

Tijdens deze teambuilding activiteit in Veghel ga je terug naar het jaar 1983. Oftewel, het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Er gaat een gerucht rond in Veghel dat er kernrakketten gestationeerd worden. Maar waar en wanneer? Op een dag worden er mysterieuze trucks op de Noordkade gesignaleerd. Het kan bijna niet anders dat er iets gaat gebeuren. Op een dag, onder grote politieke druk worden de kernrakketten ontmanteld. Nu jaren later, is er één raket overgebleven. Tijdens het bedrijfsuitje in Veghel is het mogelijk om deze raket met eigen ogen te bewonderen. Als jouw team goedgekeurd is, mogen jullie de laatst overgebleven raket betreden. Maar pas op… ben je in de raket aangekomen? Dan zul je de missie moeten voltooien. Er is geen weg meer terug.

Samen op missie tijdens deze teambuilding activiteit in Veghel

Teamwork, doorzettingsvermogen, creativiteit en inzicht zijn van essentieel belang bij het volbrengen van de missie. Welke missie je dient te volbrengen hangt af van de escape room die je kiest tijdens de teambuilding activiteit in Veghel. Je hebt de keuze uit ‘The Launch’ en ‘The Sabotage’. Ga je als Amerikaanse soldaat de raket proberen te lanceren of ben je een Russische spion die de raketbasis wilt saboteren? Kom je met meer dan 10 personen naar het bedrijfsuitje in Veghel? Dan wordt er een heuse battle georganiseerd.

Leg op tijd het bedrijfsuitje in Veghel vast

Weet je al wanneer je langs wilt komen bij The Space? Wacht dan niet te lang en reserveer vandaag het teambuilding uitje in Veghel. Let op! De locatie kan lastig te vinden zijn. Rijd naar P1 en parkeer daar gratis je auto. Vervolgens loop je naar restaurant ‘Wittern’. Aan de linkerkant vind je The Space. Wist je dat je het bedrijfsuitje in Veghel geheel naar wens kunt samenstellen? Je hebt namelijk keuze uit verschillende arrangementen. Denk aan een lopend buffet, rondleiding over de Noordkade of een leuke bingoshow. Eén ding is zeker, het wordt een onvergetelijk bedrijfsuitje!