Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Een kruidenrijk grasmengsel heeft meerdere voordelen voor uw veehouderij

Zoekt u een manier om uw veehouderij te verduurzamen en tegelijkertijd uw inkomen veilig te stellen? Dat kan met behulp van een kruidenrijk grasmengsel voor de veehouderij. Zo’n mengsel bevat diverse soorten grassen, klavers en kruiden, waardoor het uw vee van de benodigde voedingstoffen voorziet om gezond te blijven en veel melk te produceren. Zo zijn supplementen niet meer nodig en vermindert u de stappen tussen vee en groenvoer. Bovendien verbetert u uw inkomenspositie doordat de melkproductie verhoogt. Ook heeft u minder kosten doordat er zoveel stappen geëlimineerd zijn en doordat u minder dierenartskosten heeft omdat uw vee gezonder is.

Ontdek wat een kruidenrijk grasland voor uw melkveebedrijf kan doen

Heeft u interesse in een grasmengsel boordevol kruiden voor de veehouderij? Dan is het Saladebuffet® van Pure Graze de ideale oplossing voor u. Dit kruidenrijke grasmengsel bevat maar liefst 19 verschillende soorten grassen, klavers en kruiden en is met zorg samengesteld voor melkvee. Of u nu koeien, schapen, geiten of ander vee heeft: dit familiebedrijf heeft zeker een grasmengsel dat perfect op hun voedingsbehoeften aansluit. Daarnaast biedt het bedrijf andere manieren om u te ondersteunen bij het verduurzamen van uw melkveebedrijf. Zo geven ze bijvoorbeeld cursussen over natuur-inclusieve landbouw. Deze manier van melkveehouden heeft diverse voordelen voor uw bedrijf. Het zorgt voor verduurzaming, vermindering van de kosten en verbetering van de inkomenspositie.

Schrijf uzelf in voor een cursus of bestel de benodigdheden voor kruidenrijk grasland online

Wilt u een cursus volgen over natuur-inclusieve landbouw? Dan kunt u zich eenvoudig online inschrijven via de website van Pure Graze. Wilt u graag een kruidenrijk grasland aanleggen? Dan bestelt u alles wat u hiervoor nodig heeft gemakkelijk in de webshop van het familiebedrijf. U kunt verschillende soorten los zaaizaad bestellen, maar het is ook mogelijk om een van de kant-en-klare mengsels te kopen in de webshop. Dankzij de ruime keuze is er zeker een kruidenrijk grasmengsel dat aansluit op de behoeften van uw veehourderij.