Van de Beckenkamp
Image default
Winkelen

Een watermatras kopen van hoogwaardige kwaliteit

Of u nu een gewone matras of een watermatras gaat kopen, het is sowieso een investering. Daarom is het belangrijk dat u goed nadenkt over de keuze van de matras, zodat u uw geld goed besteedt. Als u garantie wilt op een matras van een goede kwaliteit, ga dan eens langs bij dé waterbeddenspecialist van Nederland: Dolfing Waterbedden. De showroom en de fabriek van het bedrijf zijn gelegen in Druten. Maar ook online vindt u al heel wat informatie over de bedden en kunt u zelfs uw eigen waterbed samenstellen. Het kopen van een degelijke watermatras wordt op die manier een fluitje van een cent.

De eigenschappen van de watermatrassen van deze organisatie op een rijtje

Dolfing Waterbedden uit Druten heeft een eigen huismerk, genaamd Het Dolfing Waterbed. Binnen die lijn heeft u de keuze uit vijf modellen met verschillende extra opties en mogelijkheden. Hieronder leest u meer over twee waterbedden uit dit assortiment. De watermatras ‘Lampedusa’ is een watermatras die u kunt kopen via de webshop en behoort de HDW-lijn. Deze watermatras heeft een moderne uitstraling en kan aangepast worden aan de stijl van uw slaapkamer. De matras heeft bovendien een in twee delen afritsbare, Tencel tijk. Verder is het een softsidematras van 20 cm. Een ander waterbed uit de HDW-lijn is de ‘Soemba Classic’. De naam spreekt voor zich, maar deze matras heeft een klassieke look. U heeft bovendien de keuze uit vijf houtkleuren en geniet zoals bij de ‘Lampedusa’ van een zachte softsiderand. Het aanbod van deze waterbeddenspecialist is dus zeker de moeite waard.

Kies uw favoriete matras en bestel online

Navigeer naar de webshop van deze waterbeddenspecialist en kies de watermatras van uw dromen uit. Eerst gaat u naar de configurator. Daar kunt u de matras samenstellen volgens uw wensen. U geeft aan wat er wel en niet moet zijn. Tenslotte kunt u uw favoriete watermatras eenvoudige online kopen door het bestelproces verder te doorlopen.