Je gaat een mooi doosje printen voor een product dat je op de markt gaat brengen of al hebt gebracht. Bij dit bedrijf ben je daarvoor aan het juiste adres, want hier worden er allerlei zaken uitgevoerd en waaronder ook het doosje printen valt. Je kunt een product nog zo mooi maken, maar als de verpakking niet aantrekkelijk is, zal het ook  minder succes hebben en minder verkopen. Een doosje printen heeft het voordeel dat je zelf kunt beslissen hoe dit er uit moet komen te zuilen en zo kan je jouw gehele huisstijl terug laten komen. Je kunt er ook voor kiezen om dit te laten ontwerpen door een van de ontwerpers van het bedrijf. Je geeft aan wat je ongeveer wilt terug zien in het ontwerp en dit wordt helemaal voor jou klaargemaakt en je kunt uiteraard zelf nog wat aanpassingen doorgeven.

 

Een lage prijs voor het printen

Een doosje printen kan je al doen voor een zeer lage prijs. Je hoeft namelijk niet direct een heel groot aantal af te nemen, wat bij andere drukkerijen wel vaak het geval is. Heb je een aantal van 1o0 dan kan je dit ook gewoon laten bedrukken en hoef je niet gelijk een aantal van 10.000 af te nemen. Je kunt je eigen huisstijl kleuren terug laten komen in het ontwerp, zodat het goed opvalt en echt past bij je bedrijf en het product dat wordt verpakt in het doosje.

 

Makkelijk ontwerpen

Het ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest. Het doosje printen doe je gemakkelijk door middel van een online tool die hiervoor beschikbaar wordt gesteld. Je krijgt het doosje te zien en je kunt allemaal eigen kleuren en foto’s uploaden om zo een mooi ontwerp te kunnen maken. Laat je creativiteit over aan de tool of aan jezelf en maak de mooiste ontwerpen.


 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved