Van de Beckenkamp
Image default
Bedrijven

Gekleurde kerstverlichting

Ben jij op zoek naar kleurrijke verlichting die jij het gehele jaar door kan gebruiken? Dan is gekleurde kerstverlichting precies wat jij zoekt. De gekleurde lampjes zorgen voor een feestelijk en warm gevoel en zijn vaak voor zowel binnen als voor buiten te gebruiken. De perfecte verlichting voor een speciaal effect!

Waarom gekleurde kerstverlichting?

Met gekleurde kerstverlichting kan jij jouw kerstboom, huis, schutting of bijvoorbeeld kantoor perfect decoreren. Gekleurde kerstverlichting kan je namelijk niet alleen toepassen tijdens de feestdagen, maar kun je ook goed gebruiken voor andere feestjes. Zo komen de gekleurde kerstlampjes ook in verschillende groottes en maten en heb je een sfeervolle verlichting waar en wanneer jij wilt! 

Hoe combineer ik gekleurde kerstverlichting?

Gekleurde kerstverlichting is vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren, groottes en maten. Zo kan jij deze versiering toepassen bij je huidige verlichting of kan je het combineren met andere soort verlichting! Neem bijvoorbeeld kerstkransen, lichtslangen of verlichte kerstfiguren. Je kan het zo gek niet bedenken! Gekleurde kerstverlichting is altijd leuk voor zowel binnen als buiten, zo kan jij de kerstsfeer overal in huis en tuin brengen.

Welke gekleurde kerstverlichtingen zijn er?

Je hebt veel keuze als het neerkomt op gekleurde kerstverlichting. Dit heeft te maken met de variatie van de groottes, maten, kleuren en aansluitingen. Hieronder zie je welke soorten er vaak verkrijgbaar zijn!

 

  • Berry lights

  • Guirlandes

  • Ice balls

  • IJspegelverlichting

  • Kerstboomverlichting

  • Lichtgordijnen

  • Microled

  • String Lights

 

De één werkt met een adapter aansluiting en de ander werkt met een afstandsbediening. Ook heb je vaak de keuze uit de kleuren: multicolor of warm wit. Bij sommige heb je zelfs een app, waarbij jij volledig de controle hebt over het licht en kan kiezen uit maar liefst 16 miljoen kleuren! Ideale verlichting om overal toe te passen!