Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Klassieke, tijdloze, hippe en landelijke deuren: Mijndeurenwinkel.nl bezorgd ze aan huis

Austria, Skantrae, Svedex, Albo, COLO en Formani zijn zomaar een paar topmerken op het gebied van binnen- en voordeuren. Mijndeurenwinkel.nl levert ze allemaal, net als Weekamp binnendeuren. Weekamp is al 40 jaar een zeer betrouwbaar deurenlabel. Kwaliteit staat bij deze firma voorop. Je hebt de keuze uit deuren in verschillende stijlen. Een paar interessante exemplaren ter inspiratie. De WK6503 C3 heeft een hoge onder- en bovendorpel. De rechte profilering en vlakke panelen geven deze deur een chique uitstraling. Hij is zowel in stompe als in opdek uitvoering te bestellen. De WK6504 C heeft drie glazen delen die tijdens de productie in de deur verwerkt worden. Het profiel is haaks, 90 graden. Op deze deur krijg je maar liefst 12 jaar garantie.

Als je onder de indruk bent van de hierboven beschreven deuren, wil je misschien ook wel een Weekamp voordeur aanschaffen. Dit zijn een aantal opties:

-een voordeur met een rooster;

-een voordeur met glas;

-een dichte deur zonder glas of rooster;

-een vlakke voordeur.

Een prachtige vlakke deur is de Weekamp Tricomfort WK2033 van 39 mm dik. Dit model heeft een Medite Tricoya toplaag, een vulling van polystyreen en randen van hardhout. Deze moderne voordeur isoleert prima. Heb je een voorkeur voor glas? We raden de WK1435 aan. Qua maten heb je de keuze uit: 88 x 211,5; 93 x 211,5 en 93 x 234. Voordat de deur de fabriek verlaat, krijgt hij een mooie voorlaklaag in wit, grijs, blauw, rood of antiekgroen. Ook wat de glassoort betreft heb je inspraak: blank isolatieglas of blank veiligheidsisolatieglas. De deur is duurzaam en sterk. Je krijgt er 6 jaar garantie op.

Bij een nieuwe deur hoort natuurlijk een bijpassende deurkruk. Je raadt het al, die vind je in het Mijndeurenwinkel.nl-assortiment. Sommige hebben een basic look, andere ogen elegant. De deurkrukken die online staan, zijn op voorraad. Dit betekent dat ze binnen 1 tot maximaal 5 werkdagen bezorgd kunnen worden.

https://www.mijndeurenwinkel.nl