Van de Beckenkamp
Image default
Winkelen

Kies voor de voordelen van een duurzaam telefoonhoesje

Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel varianten telefoonhoesjes verkrijgbaar. Allerlei kleuren en zelfs vormen komen voorbij. Wist je dat je tegenwoordig de keuze kunt maken voor een duurzaam telefoonhoesje? Dat is om meerdere redenen een verstandige keuze. Natuurlijk maak je hiermee de beste keuze voor het milieu, maar ook voor jezelf. Je profiteert hiermee namelijk van een hoesje dat is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor het hoesje niet snel zal slijten. Een duurzaam telefoonhoesje gaat dan ook erg lang mee. Als je overtuigd bent van een dergelijk hoesje, dan ben je vast benieuwd waar je deze nu het best kunt aanschaffen. Het antwoord is: bij Casey, dé webshop met duurzame en veganistische telefoonhoesjes. Lees verder en ontdek wat zij jou te bieden hebben.

Duurzaam van begin tot het eindproduct

Casey streeft ernaar om telefoonhoesjes te ontwerpen en produceren en daarbij het milieu zo min mogelijk te belasten. Dat doen ze door bij iedere stap in het gehele proces slim na te denken over hoe ze zo milieuvriendelijk mogelijk te werk kunnen gaan. Dit doen ze door bijvoorbeeld het transportproces van China naar Nederland te verduurzamen. Denk onder meer aan het inzetten van treinen in plaats van vliegtuigen. De hoesjes zelf zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, waar het voor 35% uit gemaakt is. Dit zorgt ervoor dat de hoesjes erg lang mee gaan. Bovendien ogen de hoesjes erg luxe en heb je keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een duurzaam telefoonhoesje in combinatie met een telefoonketting of -band, zodat je deze als tas op je lichaam kunt dragen?

Maak vandaag nog jouw keuze

Het aanbod aan telefoonhoesjes bij deze specialist is groot. Bekijk op je gemak het assortiment en kies vervolgens de kleur en uitvoering die past bij jouw smaak. Heb je vragen die je graag voorafgaand aan je bestelling wilt stellen aan deze specialist? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens op de website.

https://www.caseyamsterdam.com/nl/