Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies uit het grote assortiment voor een mooie Diamond Painting

De kans is groot dat jij het concept Diamond Painting al kent. Deze creatieve hobby neemt namelijk continu toe in populariteit. JobaStores is een online winkel die het grootste assortiment met Diamond Paintings heeft van Nederland én België. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw creatief project, is dit dan ook de webwinkel waar jij moet zijn! De Diamond Painting koop je als compleet pakket met een canvasdoek én alle gekleurde steentjes die jij nodig hebt. De webshop verzendt heel snel, waardoor jij binnen de kortste keren heerlijk steentjes plakt. Ontspannen was nog nooit zo gemakkelijk.

Ga voor het fleurige thema dat jij leuk vindt

Vanwege het gigantische aanbod, zit er altijd wel een creatief project tussen de Diamond Paintings die echt past bij jouw wensen. Zo zijn er volledige pakketten voor creaties van feestdagen, fantasy, religie, bloemen, dieren én dikke dames. Er is ook een mogelijkheid dat jij jouw eigen afbeelding of foto in de webwinkel upload. Je kiest dan eerst welk soort ontwerp je wilt en welke afmetingen jij wenst. Vervolgens laad je de afbeelding online in en bestel je deze Diamond Painting. Op deze manier heb jij gemakkelijk een heel leuk én creatief project in huis. Het is ook tof als je zo’n persoonlijk exemplaar aan iemand cadeau geeft. Hierdoor heb je allebei de spullen thuis voor deze creatieve hobby en plak je samen heerlijk steentjes op jullie canvassen.

Plaats de bestelling voor jouw artistieke hobby direct en gemakkelijk

Wacht niet langer en bestel de Diamond Painting naar jouw keuze. JobaStores verzendt uit eigen voorraad, waardoor jij jouw complete pakket snel ontvangt. Wanneer jij je bestelling plaatst vóór 23:00 uur op werkdagen en vóór 18:00 uur op zondagen, ontvang jij de aankoop de volgende dag al in huis. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelwaarde vanaf € 75,-. Naar België verzendt de online winkel kosteloos vanaf € 100,-. Met vragen neem je contact op met de creatieve experts van deze webshop.