Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Organiseer een uitje bij deze groepsaccommodatie in Gelderland

Wilt u een uitje op zondagmiddag organiseren bij een geschikte groepsaccommodatie in Gelderland? Breng uw gezelschap dan naar De Westernboerderij. Deze accommodatie is uitermate geschikt voor uw volgende uitje, aangezien u hier geniet van verschillende leuke activiteiten en het is mogelijk om te genieten van een heerlijk diner en een overnachting midden in de natuur. Deze experts hebben alles te bieden waar u naar op zoek bent. Enkele voorbeelden van de activiteiten waar u bij deze specialisten van kunt genieten zijn countrygolf, paintball of een zeskamp. Waar de voorkeuren van u en uw gezelschap ook liggen, deze specialisten bieden altijd wel een activiteit aan die iedereen leuk vindt. U kiest zelf welke activiteiten u gaat doen, aangezien u zelf een arrangement samenstelt. Deze groepsaccommodatie in Gelderland is hierdoor uitermate geschikt voor uw volgende uitje op zondagmiddag.

Blijf overnachten bij deze specialisten

Wilt u uw uitje op zondagmiddag graag nog even verlengen omdat u nog geen genoeg heeft gehad van de prachtige natuur bij deze groepsaccommodatie in Gelderland? Overweeg dan om ook te blijven slapen bij deze specialisten. Zij beschikken over meerdere prachtige tipi’s die ruimte bieden aan tien personen per stuk. U kunt hier dus met een groot gezelschap overnachten. Deze tipi’s zijn van alle gemakken voorzien, er staan bedden, een koelkast en een verwarming. U neemt enkel zelf een slaapzak en een kussen mee. U sluit uw uitje hiermee geslaagd af, aangezien u voor het slapen geniet van een prachtig kampvuur met uw gezelschap.

Reserveer direct

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag reserveren bij deze groepsaccommodatie in Gelderland voor uw volgende uitje op zondagmiddag? Neem dan gerust contact op met deze specialisten en deel uw wensen. Het is ook mogelijk om een arrangement samen te stellen en te reserveren via de website. Bezoek de website van De Westernboerderij direct en reserveer nu.