Van de Beckenkamp
Image default
Vakantie

Camping Le Parage, een fijne en rustige camping in Noordwijk

Een fijne en rustige camping in Noordwijk is camping Le Parage. Deze camping ligt in een rustig gebied, meteen naast het duingebied Hollands Duin. Wanneer u een wandeling door dit gebied maakt, komt u al snel terecht op een heerlijk rustig strand. In deze prachtige omgeving zult u een geweldige vakantie beleven!

De camping is lekker klein en vooral bedoeld voor mensen die van hun rust willen genieten. De campingplaatsen, waar er ongeveer 20 van zijn, zijn ruim en voorzien van gras. Vlakbij de campingplaatsen ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren. Op het terrein zijn moderne sanitaire voorzieningen aanwezig. De douches zijn schoon en geven warm water. Voor uw wasjes is er een wasserette. Komt u met een baby vakantie vieren? Er is een mooie verwarmde babyplaats te vinden bij het sanitaire gedeelte. Elke caravanplaats heeft een elektra-aansluiting van 6 ampère. De grote velden zijn voorzien van watertappunten. Wilt u lekker kunnen internetten tijdens uw vakantie? U kunt Wifi aanvragen tegen betaling.

Ook aan ontspanning is gedacht bij camping Le Parage. Op het terrein van de camping staat een kantine waar een bar en een televisie aanwezig zijn. Wilt u lekker sporten? Dan kunt u terecht op het sportveld. Ook aan de kinderen is gedacht, er is een leuke kinderspeeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.  

Uw paard of hond mee op vakantie

Bent u niet zo’n kampeerder maar ziet u het wel helemaal zitten om uw vakantie door te brengen in de prachtige omgeving bij Noordwijk? Dan is het vakantiepark in Noordwijkerhout een absolute aanrader voor u. Dit heerlijke bungalowpark ligt naast een groot meer en vlakbij de duinen en het strand.

Het bungalowpark heeft accommodaties voor twee, vier en zes personen. In het vakantiepark en in de vier en zes persoons huisjes zijn honden toegestaan. In de studio’s voor twee personen zijn honden niet toegestaan. Het is zelfs mogelijk om uw paard mee te nemen op vakantie! Vlakbij het vakantiepark ligt onze eigen manege en paardenhotel. De omgeving rond het park leent zich voor prachtige wandelingen met uw hond en adembenemende buitenritten met uw paard.  

https://www.sollasi.nl/