Van de Beckenkamp
Image default
Auto's en Motoren

Waarom een dashcam?

Er zijn goede redenen om ook een dashcam in uw auto te plaatsen. Deze cameraatjes leggen onderweg alles vast en dat kent veel voordelen. Welke zijn dat?

 

Meer duidelijkheid voor de verzekering

Wanneer er onduidelijkheid ontstaat bij de verzekering, kan de dashcam worden geraadpleegd. Hiermee zie je in de meeste gevallen precies wat er is gebeurd en dus ook wie er schuldig was. En dat scheelt uiteindelijk een hoop toestand.

 

Mafkezen op de weg opsporen

U kent het wel: van die malloten die echt de meest idiote dingen uitvoeren op de weg. Nu moet u niet meteen een klikspaan worden, maar er kunnen momenten zijn of situaties die dusdanig gevaarlijk zijn, dat ze het melden waard zijn. Andersom kan het ook: misschien is er wel een oproep geweest van wie iemand iets gezien heeft. Wellicht heeft uw dashcam precies de juiste informatie vastgelegd.

 

Het is leuk

Een dashcam in de auto is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk. U kunt met vrienden of familie de bijzondere momenten op de weg delen, of dit zelfs online zetten op social media of YouTube. U geeft hiermee weer wat onderweg allemaal hebt meegemaakt en daar kunnen blijvende leuke herinneringen aan vast zitten.

 

Een dashcam kopen

Koop zo’n camera voor op uw dashboard bij een elektronicazaak of online. Kies een variant die bij uw voorkeuren past, zodat u ook kunt gaan profiteren van alle redenen om een dashcam in de auto te hebben.