Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Luxe lichtstraten op het dak laten plaatsen?

Hoe het huis van binnen en buiten uitziet veranderd compleet wanneer je voor luxe lichtstraten kiest. Het is alsof een heel wereld opengaat doordat er na het plaatsen van de lichtstraat zoveel licht naar binnen komt.

Door lichtstraten te laten plaatsen is het mogelijk om veel licht in het huis te laten komen. Een lichtstraat bestaat uit glas en heeft alleen maar een frame dat uit aluminium is gemaakt. De hele oppervlakte is dus van glas wat heel goed licht doorlaat. Zo komt er door de hele dag licht naar binnen door het dak omdat een deel ervan nu uit glas bestaat. De dimensies van het huis lijken ook groter omdat het huis nu niet van boven afgesloten is.

Als je luxe lichtstraten wil laten plaatsen kun je alles gewoon online regelen. Je kiest de model uit en de afmetingen ervan. Het bedrijf zal de vervolgens contact opnemen om de opties en prijzen te bespreken. Hierna krijg je een offerte met de prijs voor de lichtstraat en het plaatsen ervan.

Wanneer ze de lichtstraten gaan plaatsen zal er wel even paar dagen wat bouwwerkzaamheden plaats vinden. Een deel van het dak moet verwijderd worden om plaats te maken voor de lichtstraten.

niekroos.nl/

velux.nl/

Gerelateerde artikelen

Help! Ik heb last van bedwantsen

Klassieke, tijdloze, hippe en landelijke deuren: Mijndeurenwinkel.nl bezorgd ze aan huis

Een hovenier in Den Haag met jarenlange ervaring