Van de Beckenkamp
Image default
Attracties

Naast een schoolreis organiseer je in deze parken nog veel meer

Heb jij de taak om een schoolreis te organiseren? Dan vind je in de Billybird parken de meest geschikte oplossing! Wat betreft prijs én veelzijdigheid. Maar wist je dat deze locaties zich voor veel meer gelegenheden lenen dan alleen een schoolreis? Dankzij de opzet van de parken en de cateringmogelijkheden, kun je er diverse andere kleinschalige evenementen vieren. Denk naast een schoolreis bijvoorbeeld aan een familie-uitje, een bedrijfsuitje of een kinderfeest.

Een gezellig dagje met de hele familie

Zeker als je een grote familie hebt, zijn er misschien weinig momenten dat je écht met z’n allen samen bent. Stel je een bezoek aan Billybird Hemelrijk in het vooruitzicht, dan zal iedereen z’n best doen om de agenda’s leeg te maken. Het park heeft drie verschillende familiedagen, waarvan je sommige in een bepaalde periode kunt reserveren. De familiedag Happy Together is echter het hele jaar door beschikbaar. Naast toegang tot de attracties, binnenspeeltuin en buitenspeelgebieden, genieten jij en je familie ook van een gezellig samenzijn in de speciaal daarvoor gereserveerde serre.

Een heerlijke locatie voor je bedrijfsfeest

De parken van Billybird zijn geschikt voor alle leeftijden. Een bezoek hoeft dus niet beperkt te blijven tot alleen een schoolreis of kinderfeestje. Neem bijvoorbeeld park Hemelrijk. Dit park beschikt ook over horecaruimtes die je kunt huren om samen met je collega’s of zakenrelaties te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. De ruime parkeergelegenheid en de locatie van het park in een natuurrijke omgeving zorgen ervoor dat ook elk zakelijk samenzijn een succes wordt.

Een gelegenheid die volledig naar wens is

Bij de Billybird parken heeft men oog voor persoonlijke aandacht en individuele behoeften van gasten. Daarom zijn er vele mogelijkheden waarmee je jouw schoolreis, familie-uitje of bedrijfsuitje als het ware wat kunt personaliseren. Zo kan bijvoorbeeld de standaard catering op verschillende manieren worden uitgebreid. De parken van Billybird werken samen met verschillende partners, zodat uw schoolreis of ander evenement tot in de puntjes verzorgd kan worden.

https://billybird.nl/hemelrijk/