Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Weekend weg? Dit moet je proberen!

Weekend weg? Dit moet je proberen!

Wanneer je een weekendje weggaat kom je er vaak achter dat je op locatie nog iets wil ondernemen. Er zijn genoeg mogelijkheden maar het is te kort dag om echt iets goeds te verzinnen. In deze blog bespreken we een aantal ideeën die je moet proberen wanneer je een weekend weg bent binnen Nederland. Dit zijn verschillende ideeën waarmee je een betere en/of leukere presentatie krijgt van de omgeving waarin je je bevindt. Zo geef je jouw weekend weg een extra herinnering om op terug te kijken. Lees gauw verder en ontdek de mogelijkheden!

 

Boot huren

Vooral met redelijk tot goed weer is het huren van een boot een perfecte toevoeging aan jouw weekend weg. Vanaf een boot zie je de omgeving compleet vanuit een andere hoek. Bovendien kan je samen lekker wat drinken terwijl je rondvaart. Dit kan zowel voor jongeren als ouderen een leuke en gezellige invulling zijn. Voor het huren van verschillende sloepen hoef je geen vaarbewijs te hebben. Dit maakt het toegankelijk voor ieder geïnteresseerd persoon. Daarnaast heb je een ruime keuze uit diverse formaten, waaronder familieboten.

 

Museum bezoeken

Een museum bezoeken lijkt in het eerste opzicht misschien saai, maar het is een goede manier om achter de geschiedenis van een omgeving te komen. Er zijn talloze omgevingen in Nederland die beschikken over een eigen museum. In de meeste gevallen kost de toegang niet zoveel geld, waardoor het de moeite vaak wel waard is. Daarnaast kan je een museumbezoek vaak goed combineren met een etentje achteraf. 

 

E-chopper huren

Ontdek de omgeving van jouw bestemming door middel van een E-chopper! Met een E-chopper kan je gemakkelijk verschillende wegen berijden door de brede banden. Daarnaast kan je zo’n 25 kilometer per uur rijden. Hiermee kan je makkelijk van dorp naar dorp rijden. Ook een tour met dit vervoersmiddel is een goede invulling voor zowel jong als oud. Je kan een E-chopper huren als je een scooter- of autorijbewijs bezit. Dit kan je gemakkelijk doen via bubbelbal.nl. Zij leveren op veel verschillende locaties in Nederland.