Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Personeel tevreden houden doe je zo

 

Je hebt er vast wel eens over payrolling gehoord, maar we leggen het je graag nog eens goed uit. Het is namelijk een manier van taken uit handen geven die geweldig is voor een druk bedrijf. Op deze manier worden taken omtrent het personeel, zoals de administratie uitgevoerd door het desbetreffende payrolling bedrijf. Wil je meer weten over het uit handen geven van bepaalde taken? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Deze taken kan jij afschuiven naar een payrollorganisatie

We hebben uitgelegd wat een payrollorganisatie inhoudt, maar welke taken er precies worden overgenomen hebben we nog niet verteld. Nou de organisatie wordt de juridische werkgever van jouw personeelsleden. Een groot voordeel is dat de payrollorganisatie de arbeidsrisico’s overneemt. Dit is voor jou als werkgever ideaal, als een medewerker ziek wordt, betaald de payrollorganisatie het loon uit. Daarnaast zijn er nog andere werkzaamheden waar een payrollorganisatie mee helpt; arbo- en verzuimbeleid, loondoorbetaling bij ziekte, het helpen en adviseren bij personeelsvraagstukken en er wordt geholpen bij een salaris- en personeelsadministratie. Dat zijn aardig wat dingen waar jij straks niet meer naar om hoeft te kijken.

Dit zijn punten die je zeker moet weten

Het is  handig om te weten waar je aan toe bent, hierdoor weet jij precies wat een payrollorganisatie kan overnemenDit komt mede doordat een payroller langskomt, en samen met jou de factuur opstelt en doorneemt. Hierdoor staan de kosten duidelijk genoteerd en zwart op wit. Als je personeel vragen heeft waar je zelf niet goed op kan antwoorden, kan je altijd de payroll organisatie vragen en inschakelen, zei helpen jou om de antwoorden te beantwoorden. Het laatste voordeel is het werkgeversrisico. Dit is zeer gunstig voor jou als werknemer. Want als een personeelslid ziek is betaald de payrollorganisatie dit. Je hoeft je dus geen druk te maken voor extra personeelskosten. 

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over payrolling? Of een payrollorganisatie? Neem dan eens een kijkje op de website van Payroll select. Hier staat namelijk meer informatie op! Heb je nog een vraag? Stel die dan gerust aan een van de specialisten.

https://www.payrollselect.nl/