Zoef! De zoveelste kakkerlak schiet onder je voeten door… Keer op keer jagen de kleine beestjes je de stuipen op het lijf en je wilt dat het ophoudt! Niet alleen peuzelen de plaagdiertjes je voedsel op, ze stinken ook nog eens een uur in de wind. Bovendien komt het nog eens onhygiënisch over, op het moment dat je mensen over de vloer krijgt. Voor veel bedrijven kan dat erg schadelijk zijn voor de reputatie. Kortom, je wilt er als de wiedeweerga vanaf!

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Kakkerlakken komen vaak binnen via kleine openingen, zoals kieren, ventilatiekanalen of cv-leidingen. Ook kan het zo zijn geweest dat je ze zelf hebt binnengehaald met bepaalde goederen. Daarnaast speelt een gebrek aan hygiëne een grote rol in het ontstaan van een kakkerlakkenplaag. De voornaamste reden waarom de kakkerlakken je huis binnen zijn gedrongen, is omdat er genoeg voedsel, warmte, vocht en donkere schuilplaatsen aanwezig zijn. Of dat voedsel nu luxueuze producten zijn of smerig afval, dat maakt ze niet zoveel uit. Bovendien zijn ze lichtschuw en leven ze graag op plekken waar de temperatuur hoger is dan 25 graden.

Kan ik ze zelf bestrijden?

Het antwoord daarop is ‘nee’. Een hoop mensen haasten zich naar de eerste de beste drogist of bouwmarkt, wanneer ze last hebben van een kakkerlakkenplaag. Helaas, heeft het gebruik van de chemische middelen, die hier verkrijgbaar zijn, weinig zin. Kakkerlakken zijn door de jaren heen namelijk zeer resistent geworden tegen een heleboel van dit soort middelen. Ongediertebestrijders van Kakkerlakken Bestrijden beschikken over middelen waarvan ze zeker weten dat kakkerlakken er geen weerstand tegen hebben opgebouwd. Liever neem je contact met hen, als je last hebt van een kakkerlakkenplaag.

Bel of mail de bestrijder!

Als je hulp nodig hebt bij kakkerlakken bestrijden, is het raadzaam contact op te nemen met de ongediertebestrijder van Kakkerlakken Bestrijden. Met behulp van zijn jarenlange ervaring en brede kennis weet hij iedere kakkerlakkenplaag als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Dus heb last van kakkerlakken, pak je mobiel, surf naar onze site en typ je postcode of woonplaats in. Je krijgt dan direct de contactgegevens van jouw lokale kakkerlakkenexpert te zien. Tik erop en je krijgt hem direct aan de telefoon of kunt hem een mail sturen. Dan is een afspraak binnen de kortste keren geregeld. Onze kakkerlakkenbestrijders wisten al duizenden klanten tevreden te stellen. Ben jij de volgende klant?

https://kakkerlakkenbestrijden.com/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved