Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Twee momenten wanneer het handig is om een thermosfles te gebruiken

Veel mensen vinden het heerlijk om ’s ochtends een lekker bakje koffie te drinken. Even rustig opstarten en goed wakker worden. Belangrijk bij een kopje koffie, is dat deze goed warm is. Water en frisdranken drink je daarentegen het liefst zo koud mogelijk. Om je drank zo warm of juist zo koud mogelijk te houden, raden we je aan om een thermosfles te gebruiken. Wij vertellen jou over twee momenten wanneer jij zeker je thermosfles niet mag vergeten. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder. 

 

Onderweg

Moet jij wel eens een lang stuk rijden naar bijvoorbeeld je werk? Een goede tip is om dan een thermosfles mee te nemen. Je hoeft onderweg niet te stoppen om een lekkere warme koffie, thee of koude drank te halen. Dit scheelt tijd. De warme drank blijft een lange tijd warm in de thermosfles. De koude drank blijft juist extra koud. Door de thermosfles mee te nemen geniet je onderweg van jouw warme of koude drank. 

 

Tijdens een wandeling

Het is belangrijk dat je tijdens een wandeling genoeg vocht binnenkrijgt. Neem daarom regelmatig een pauze en zorg dat je goed drinkt. Het is niet altijd mogelijk om tijdens een wandeling een flesje water of andere drank te kopen. Zorg er daarom altijd voor dat je zelf drinken meeneemt. Door het drinken in een thermosfles te doen, zorg je ervoor dat het extra koud of warm blijft. Het is natuurlijk het lekkerst als jouw koude water na een wandeling van twee uur nog steeds goed koud is. 

 

Bestel jouw thermosfles gemakkelijk online


Ben jij op zoek naar een thermosfles? Deze zijn online gemakkelijk te bestellen. Neem eens een kijkje bij MyMepal. Deze aanbieder heeft een ruim aanbod aan thermosflessen. De Mepal thermosflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je eigen naam op de fles te laten drukken. Zo weet je precies welke fles van jou is en zul je hem niet snel kwijtraken. De thermosfles van MyMepal houdt jouw drank tot 12 uur warm en tot wel 24 uur koud.

https://www.mymepal.com/mepal-broodtrommel-met-naam