Van de Beckenkamp
Image default
Zakelijk

Deel Tony’s Chocolonely uit met eigen wikkel

Tony’s Chocolonely chocolade is erg populair als (relatie)geschenk. Logisch ook. Want naast dat Tony’s Chocolonely erg lekker is, zijn de repen ook nog eens Fairtrade en in te zetten voor verschillende doeleinden. Benieuwd naar het verhaal achter Tony’s Chocolonely en wat er mogelijk is? Lees dan verder!

Fairtrade chocolade als relatiegeschenk

Tony’s Chocolonely staat bekend om het feit dat ze eerlijke chocolade willen produceren. Het is hun missie om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken, zodat cacaoboeren een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Tony’s Chocolonely heeft dus naast héérlijke chocolade ook nog eens een hele mooie missie. Perfect dus om in te zetten als (relatie)geschenk!

Tony’s Chocolonely bedrukken met eigen wikkel

De Tony’s Chocolonely repen kunnen worden gepersonaliseerd met een full colour wikkel. Tony’s Chocolonely repen zijn voor veel verschillende doelen in te zetten. Stop bijvoorbeeld een heerlijke reep chocola van Tony’s Chocolonely in een goodiebag of gebruik ze als bedankje voor jouw werknemers, (potentiële) klanten of relaties. Ben je op zoek naar een bedankje voor jouw bruiloftsgasten of iets lekkers voor je kraambezoek? Ook dan is Tony’s Chocolonely chocolade met gepersonaliseerde wikkel erg leuk (en lekker) om te geven. Je kunt kiezen uit grote repen van 180 gram, kleine reepjes van 50 gram, Tiny Tony’s en kaarten met Tiny Tony’s. Voor ieder wat wils! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ruime aanbod heerlijke smaken. Genoeg keuze dus!

Tony’s Chocolonely reep met naam

Naast Tony’s Chocolonely repen met een eigen wikkel is het bij Greengiving in Barneveld ook mogelijk om Tony’s Chocolonely repen met naam te bestellen. Op deze manier maak je de repen van Tony’s Chocolonely nog persoonlijker. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van Greengiving. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op!  

https://www.greengiving.nl/tonys-chocolonely