Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Waar kan ik mijn ledstrips plaatsen?

Een ledstrip is een erg handige en duurzame oplossing voor de verlichting bij jou thuis. Er zijn verschillende soorten en varianten, maar waar kan je jouw ledstrip nu het beste plaatsen? In deze blog geven we jouw wat handvaten en opties waar jij je ledstrips kan monteren!

 

Boven of onder?

 

Je kunt ledstrips op verschillende plekken in jouw huis plaatsen. Maar is het nou verstandiger om ze hoog bij het plafond te plaatsen of laag op de grond? Dit heeft voornamelijk te maken met wat het doel is van jouw ledstrips. Wil je ledstrips plaatsen omdat het een gezellig en knus gevoel moet geven? Dan kun je beter de ledstrips onderaan tegen de grond plaatsen. Hierdoor zijn ze minder opvallend en kan je ze ook makkelijker verbergen, net als hoe je dit doet met kabels. Echter, wil je jouw ledstrips puur voor verlichting gebruiken, plaats ze dan boven aan het plafond zodat ze uit het oog springen.

 

Wat zijn andere mogelijkheden voor het plaatsen van ledstrips?

 

Omdat ledstrips erg gebruiksvriendelijk zijn, zijn ze ook op vele mogelijke plekken te gebruiken. Hieronder geven we een aantal opties!

 

Achter de TV of computer

Ledstrips geven veel sfeer in jouw ruimte, ideaal voor wanneer je een avond lekker wil bankhangen. Daarnaast kun je ook zacht wit licht instellen, zodat je geconcentreerd kan werken achter je computer.

 

Onder de trap

De overloop is vaak een minder sfeervolle ruimte in jouw huis. Hier kun je verandering in brengen door ledstrips aan te brengen onder aan je traptredes! 

 

Achter een spiegel

Een erg handige en mooie oplossing om licht aan te brengen is achter een spiegel. Naast het feit dat je jezelf hierdoor beter kunt zien wanneer je je in de ochtend klaar maakt, is het ook een erg mooie toevoeging aan je badkamer! Let er wel op dat je waterbestendige ledstrips koopt bijvoorbeeld deze ledstrips van LED24 kopen.

 

Ledstrips voor buiten

Het zou misschien niet direct in je opkomen maar je kunt ledstrips ook heel goed gebruiken als buitenverlichting. Denk hierbij aan sfeervolle verlichting op je terras, overkapping of in je zwembad.

 

https://www.led24.nl/