Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Verschillende kleuren kerstkransen

Kerstkransen zijn er in alle kleuren, vormen en maten. Ze kunnen worden gebruikt om je huis te versieren of om weg te geven als cadeau. Een krans is een cirkelvormig ornament dat is gemaakt door verschillende materialen met elkaar te verweven, waaronder vaak groenblijvende planten, bladeren en bloemen. De meeste mensen vinden het leuk om het te versieren met fairybell kerstlampjes en lichtkerstbomen. Ze worden gebruikt om huizen en openbare ruimtes te versieren tijdens de kerstvakantie. Er zijn verschillende soorten kransen en hun kleuren variëren afhankelijk van het soort materiaal dat wordt gebruikt

Bourgondische en zilveren kerstkrans

Om een ​​bordeauxrode en zilveren kerstkrans te maken, heb je een draadvormige kransvorm nodig. Deze zijn te vinden in elke hobbywinkel. Het wordt geleverd met een draadrug die ervoor zorgt dat het zijn vorm behoudt. Er zijn een handvol metalen ornamenten om aan de krans te hangen, zoals gouden sterren, bellen en sneeuwvlokken. Je kunt decoratief lint of touw in de kleuren bordeaux en zilver gebruiken om de krans aan je deur of vensterbank te hangen (misschien wil je ook een wit lint voor de strik). Je kunt voor deze stap ook gewoon bruin touw gebruiken als je geen bordeauxrood en zilverkleurig touw/lint hebt. 

Kerstkrans met rode en zilveren bessen

Dit is de perfecte krans voor wie houdt van zowel felrode bessen als een vleugje zilver. De krans is voorzien van weelderige rode hulstbessen die worden geaccentueerd met kleine zilveren balletjes. Dit is een elegante look die ervoor zorgt dat je deur zich onderscheidt van alle anderen!

Rustieke kerstkrans met metalen takken

Je kunt ook metalen takken gebruiken. Metalen takken zijn een geweldige manier om je krans wat sprankeling te geven, maar ze zijn ook meer geschikt om binnenshuis op te hangen. Om deze krans te maken heb je dennenappels en bessen nodig. Dennenappels voegen een natuurlijk element van textuur en kleur toe, terwijl bessen levendige kleuren toevoegen samen met wat bladgroen voor de basis! Het beste aan deze krans is dat hij er zowel binnen als buiten goed uit zal zien.

Roze kerstkrans

Een roze kerstkrans is gemaakt van kunstbloemen en heeft een strik eraan. Het is verkrijgbaar in diverse maten. Je kunt er dus een kiezen die het beste bij je past. Deze kerstkrans is extreem duurzaam en is geschikt voor binnengebruik.

Gouden, zilveren en zwarte sneeuwvlok kerstkrans

Deze krans is een mix van goud, zilver en zwart. Het is niet te fel, maar is eerder aan de gedempte kant. Dit maakt het perfect voor diegenen die tijdens de vakantie niet willen overdrijven. Er worden natuurlijke materialen zoals dennenappels en bessen gebruikt. Je kunt ook metalen materialen zoals bellen of linten toevoegen. Er zijn genoeg sneeuwvlokken om het een feestelijk gevoel te geven!