Van de Beckenkamp
Bedrijven

Verse vis kopen of bestellen? Dat doe je bij Fieret’s!

Als visliefhebber wilt u natuurlijk alleen vis van de beste kwaliteit. Dan is het natuurlijk fijn om vis te kopen of bestellen bij een bedrijf die weet waar ze mee bezig is. In dat geval wordt Fieret’s Vishandel aangeraden. Zij gaan met zorg en beleid met alle producten om en verkopen enkel vis van de beste kwaliteit. Ze bieden een breed en divers aanbod aan producten en adviseren u graag bij uw aankoop. Met deze service voelt u zich meteen als een vis in het water!

Verse vis kopen of bestellen doet u bij een specialist

Bij Fieret’s Vishandel weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze hebben veel zorg en liefde voor de producten die ze verkopen en dat is te merken aan het ruime aanbod. Zo hebben ze een ruim aanbod aan verse vis, schaaldieren en schelpdieren die u allemaal nog zelf naar wens kunt bereiden. Het is echter ook mogelijk om gemarineerde, gekookte of gerookte vis, schaaldieren en schelpdieren te kopen. Ze bereiden zelfs verse vissoep, vispannetjes, visschelpen en oosterse vissalades die u vers kunt kopen. Genoeg opties om uit te kiezen, dus waar wacht u nog op?

Vis kopen bij de enige echte visspecialist

Deze vishandel heeft niet alleen een ruim assortiment aan vis, schelpdieren en schaaldieren, maar ook ruime openingstijden. Zo zijn ze zes dagen per week geopend van 8:00 tot 17:00. Er zijn natuurlijk aangepaste openingstijden met betrekking tot de feestdagen, maar ook deze zijn ruim genoeg zodat u nog aan vis kunt bestellen voor deze speciale dagen.

Snel en gemakkelijk online vis bestellen

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om vis te kopen in de winkel? Dan kunt u de vis eenvoudig bestellen op de website van deze vishandel. U profiteert hier van gratis verzending bij een besteding van €50,- en het wordt vers aan huis geleverd. Dit wordt gedaan aan de hand van koelboxen die zijn voorzien van IceGelPacks. Hierdoor blijft de vis op temperatuur en wordt het gegarandeerd vers geleverd!