Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Waar let je op bij de verkoop van je huis?

Wanneer je besloten hebt om je woning te gaan verkopen in Den Haag, zijn er natuurlijk veel dingen waar je op moet letten. Hiervoor kun je dan ook gemakkelijk een makelaar inschakelen. Het is echter niet zo dat deze makelaar dan alles voor je regelt, en je zelf niks hoeft te doen.

Een huis verkopen in Den Haag is dan ook niet altijd snel geregeld. Om je een beetje op weg te helpen, zullen we je in dit blog artikel informeren over waar je op moet letten bij het verkopen van je huis in Den Haag.

Een laatste onderhoudsbeurt plegen

Als je je woning verkoopt, wil je uiteraard zo veel mogelijk geld verdienen. Het kan dan ook lastig zijn om een goede verkoopprijs af te spreken. Een makelaar helpt je hier gelukkig bij. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet te laag of te hoog inzet waardoor je maar weinig overhoudt of dat er niemand zal komen kijken naar je woning.

Daarnaast is het zeker niet onverstandig om nog een laatste onderhoudsbeurt te plegen aan de woning. Zo kun je bijvoorbeeld alles nog even goed poetsen en kleine gaatjes in de muren opvullen of schilderen. Dit zal namelijk voor de potentiële koper vele malen beter ogen, waardoor hij of zij ook het huis als meer waard zal beschouwen. Daarnaast is het een must om ook de tuin en de buitenkant van het huis aan te pakken. Dit is namelijk in veel gevallen de eye catcher van het huis. Als dit goed op orde is, zul je ook meer verdienen aan de verkoop!

Goede foto’s, filmpjes en informatie

Een huis verkopen Den Haag is niet gemakkelijk. Het is dan ook verstandig om ook de online wegen te bewandelen voor de verkoop. Het huis verkopen in Den Haag kan namelijk gemakkelijk via het internet. Je wekt dan namelijk de interesse van de potentiële kopers richting het huis. Hierin is het dan ook uitermate belangrijk dat je beschikt over goede foto’s en filmpjes van het huis.

Ben daarnaast ook niet bang om aanvullende informatie over het huis beschikbaar te maken!

https://www.deblooisvastgoed.nl/