Van de Beckenkamp
Image default
Entertainment

Een stijlvolle biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca

Wat is een kroeg, café of restaurant zonder een biljarttafel? Hiermee kunnen uw gasten gezellig samen een spannend spelletje biljart spelen onder het genot van een drankje. Maar ook bij u thuis kan een biljarttafel niet ontbreken voor de nodige ontspanning. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement kunt u gemakkelijk een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca. Ga naar de site en u vindt hier een uitgebreid aanbod van verschillende biljartproducten, zoals barakborden, biljartballen en doosjes krijt. Alles wat u nodig heeft, vindt u hier in een gemakkelijk overzicht. Plaats de bestelling en geniet snel van uw eigen biljarttafel.

Professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid

Wanneer u een biljart wilt kopen voor uw bedrijf in de horeca, dan wilt u een kwalitatief hoogwaardige biljarttafel en -accessoires. Kies daarom voor Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek. Dit bedrijf werd in 1983 opgericht door Jan Brock. Op basis van ervaring, vakmanschap en kennis begon hij in 1990 met de ontwikkeling en productie van biljarts. Het bedrijf werd al snel bekend om zijn muisstille biljarts. Nog steeds staat deze expert voor technische hoogstaande biljarts en biljartaccessoires. Het kleine dynamisch team van 4 vaste medewerkers werkt elke dag opnieuw aan een optimale klanttevredenheid.

Alles voor een geslaagd potje biljart

Bij deze specialist vindt u alles wat u nodig heeft voor een compleet potje biljart. Heeft u een café, kroeg, restaurant of dorpshuis? Dan is het erg gezellig als daar een biljarttafel staat waar uw gasten een spannend potje kunnen spelen. Jong én oud houdt van dit spel en het kan daarom ook niet in uw horeca ontbreken. Ga daarom naar de expert op het gebied van biljarttafels en besluit vandaag nog om een biljart voor uw bedrijf in de horeca te kopen.  

Biljarttafel verplaatsing

U kunt bij dit bedrijf niet alleen terecht voor de aanschaf van biljarttafels en biljartaccessoires. U kunt hier namelijk ook terecht voor extra hulp. Wilt u uw biljarttafel verplaatsen naar een andere ruimte of gaat u binnenkort verhuizen? Schakel dan het team van experts is om de biljarttafel onbeschadigd op bestemming te krijgen. Een biljarttafel is behoorlijk zwaar en u wilt natuurlijk niet dat het item beschadigd raakt. Het vakkundige team verplaatst de biljarttafel op professionele wijze. Ontdek meer over deze dienstverlening op de website.