Van de Beckenkamp
Image default
Woningen

Warmte en comfort met magnum vloerverwarming

Een behaaglijk thuis creëer je niet alleen met een stijlvol interieur, maar ook met een comfortabel binnenklimaat. magnum vloerverwarming biedt precies dat; het geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmteverspreiding door de gehele ruimte. Met deze technologie geniet je van warmte die van onderen opstijgt, en waarbij koude voeten verleden tijd zijn. Vloerverwarmingssystemen van magnum zijn daarnaast energie-efficiënt en kunnen bijdragen aan een lagere energierekening, mits deze op de juiste wijze worden geïnstalleerd en gebruikt. 

Een subtiele oplossing voor elke ruimte

 De slanke ontwerpen en subtiele uitstraling van magnum vloerverwarming zorgen ervoor dat de verwarming in elke ruimte van de woning of het kantoor toegepast kan worden zonder afbreuk te doen aan het interieurontwerp. Omdat het systeem onzichtbaar is verwerkt in de vloer, behoud je maximale inrichtingsvrijheid. Ook voor ruimtes waar traditionele radiatoren onhandig of onesthetisch zouden zijn, biedt deze vloerverwarming een uitkomst. Zonder zichtbare verwarmingselementen creëer je een strakke, ononderbroken stijllijn in de ruimte. 

Duurzaamheid en efficiëntie in één 

Investeer je in magnum vloerverwarming, dan kies je voor een combinatie van comfort, esthetiek, en duurzaamheid. Het systeem werkt bijzonder efficiënt, zelfs op lagere watertemperaturen, waardoor het gemakkelijk te combineren is met diverse duurzame warmtebronnen zoals een warmtepomp. Dit draagt bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en aan een duurzamere toekomst. Het zachte en constante warmteklimaat dat door de vloerverwarming wordt gecreëerd, bevordert niet alleen het wooncomfort, maar draagt tevens bij aan een beter energielabel van de woning of het bedrijfspand. Daarmee is het een investering die niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst waarde toevoegt aan de ruimte.

https://www.123installatiematerialen.nl/verwarming/elektrische-vloerverwarming/elektrische-verwarmingsmat/