Van de Beckenkamp
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welke hoogwerker huren voor kleine ruimtes?

Ben je op zoek naar een hoogwerker voor kleine ruimtes? Er zijn verschillende type hoogwerkers, welke heb jij nodig voor welke klus? Een hoogwerker huren is erg gemakkelijk, als het niet je dagelijkse werk is of als je als zzp’er niet genoeg vermogen hebt om een hoogwerker in bezit te hebben. Gelukkig zijn er meerdere verhuurders. Onder andere Hoogwerkt is een partij die gespecialiseerd is in het verhuren van hoogwerkers. We lichten in dit blog 3 hoogwerkers uit die ideaal zijn voor in kleine of smalle ruimtes. Welke past bij jouw klus?

Kniktelescoop hoogwerker

Een kniktelescoop is veelzijdig inzetbaar door de knikfunctie. Daardoor kun je lastig bereikbare plekken toch bereiken. Deze hoogwerker is makkelijk in gebruik, zijn snel te gebruiken en kan in hoogte verreden worden. Heb je een onstabiele ondergrond, zachte ondergrond, ga dan voor een autohoogwerker.

Schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker dankt zijn naam aan het frame dat zich al scharend uitschuift. Dit zorgt voor optimale stabiliteit. Een schaarhoogwerker is duurzaam, robuust en breed inzetbaar. Ze zijn op hoogte verrijdbaar. Deze hoogwerker is ideaal voor gevel-, installatie of schilderswerkzaamheden.

Spinhoogwerker

Een spinhoogwerker is eigenlijk net als een kniktelescoop veel inzetbaar door de flexibiliteit. Deze soort is ideaal voor binnen en is goed te gebruiken in smalle ruimtes. Een spinhoogwerker kenmerkt zich door de stempelpoten. Hierdoor sta je stabieler op lastige ondergronden. Ideaal dus als je moet werken aan een gevel van een flat en je moet half op de stoep en half op de weg staan.

Masthoogwerker

Masthoogwerkers zijn wendbaar, flexibel, compact en licht. Daardoor zijn de ideaal voor lastig te bereiken locaties. Het kleine formaat en het lage gewicht maakt deze hoogwerker ook geschikt voor binnen. De masthoogwerkers worden ook wel gebruikt in magazijnen en fabriekshallen en voor inventarisatie-, onderhouds-, schoonmaak en installatiewerkzaamheden.

Een hoogwerker huren via Hoogwerkt

Een hoogwerker huren voor kleine ruimtes, maar ook voor harde en zachte ondergronden en voor grotere ruimtes, dat doe je via Hoogwerkt. Je huurt via Hoogwerkt per uur. Huur je grote volumes in, of huur je vaak, dan zorgt Hoogwerkt voor een dag- of jaarkorting en korting op maat is ook bespreekbaar.

https://www.hoogwerkt.nl/