Van de Beckenkamp
Image default
Vakantie

Wilt u ook in recreatief vastgoed investeren?

Heeft u altijd al eens in vastgoed willen investeren, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Dan is het eerst verstandig om te bedenken in wat voor soort vastgoed u een investering wilt doen. Een van de mogelijkheden is recreatief vastgoed. Hieronder kunt u onder andere vakantiewoningen verstaan. Wilt u meer informatie over deze vorm van vastgoed? Dan is het aan te raden om de website van Center Parcs Vastgoed eens te bekijken. We kennen allemaal wel de Center Parcs vakantieparken. Een gezellige, knusse vakantie ergens in de natuur met genoeg speelmogelijkheden en een huisje dat van alle gemakken is voorzien. Zou het niet leuk zijn om zelf in zo’n huisje te investeren? Bij Center Parcs Vastgoed is dat mogelijk! Lees snel verder voor meer informatie.

De voordelen van een samenwerking met deze professionals

Center Parcs Vastgoed heeft jarenlange ervaring met het investeren in recreatief vastgoed. Zij helpen u dan ook graag verder wanneer u dit zelf ook van plan bent. Er zijn verschillende voordelen te benoemen wanneer u met dit bedrijf in zee gaat. We zetten er enkele voor u op een rijtje:

  • U profiteert van een sterk merk dat al 50 jaar meegaat in deze branche
  • U krijgt professionele begeleiding
  • Een vast rendement van 3% variabele huur
  • Langjarig huurcontract van ongeveer 15 jaar
  • Ieder kwartaal 100% huuruitkering
  • Zorgeloos beheer

Wanneer u in vastgoed wilt investeren bij deze professionals weet u zeker dat alles goed geregeld is en u uw investering terugverdient. Want ook wanneer de vakantiewoning leegstaat, krijgt u alsnog een percentage van de huur. U heeft hier zelf geen omkijken naar.

Deelnemen aan een van de informatie- en verkoopdagen

Heeft u interesse in het investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt daarnaast deelnemen aan een van de informatie- en verkoopdagen die deze specialist organiseert. Dan krijgt u een rondleiding op de projectlocatie en kunt u de recreatiewoningen met eigen ogen bewonderen.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/