Van de Beckenkamp
Image default
Vakantie

Glamping in Nederland

Het mooiste vakantieland? Dat is niet Frankrijk, Spanje of Italië. En het ligt ook niet in Azië of Zuid-Amerika. Het mooiste vakantieland is gewoon Nederland. Misschien is dit niet het eerste land waar je aan denkt, maar zet de voordelen van een vakantie in Nederland eens op een rijtje: je hoeft geen uren te reizen, ondanks de korte afstanden is elke regio uniek, je kunt(letterlijk en figuurlijk) alle kanten op én je spreekt  de taal.

In Nederland wemelt het van de glampings. Dit zijn luxe campings waar je een kant-en-klare kampeeraccommodatie kunt boeken. Je hoeft niet te slepen met kampeerspullen, waardoor het ontspannen direct bij aankomst op de glamping kan beginnen.

Boek een safaritent, een lodge of een tiny house aan de kust, of juist midden in de bossen. Op de glamping in Nederland beleef je de vakantie zoals jij het wilt. Of je nu romantisch met zijn tweetjes in de natuur wilt zitten, lekker met de kinderen naar het strand wilt, of juist een rondreis door het hele land wilt maken; het kan op de glamping.

Rondreis

Omdat je bij glamping niet elke keer je tent hoeft op te bouwen (en af te breken) is glamping perfect om een rondreis door Nederland te maken. Blijf een paar nachtjes in het Bourgondische Limburg. Maak een paar citytrips in Brabant, om vervolgens een paar nachtjes op de glamping aan de Zeeuwse kust te verblijven. Reis via Utrecht en Noord-Holland naar de Friese meren om vervolgens via Groningen af te dwalen naar Drenthe. En natuurlijk blijf je ook een paar nachtjes op de Veluwe.

Dankzij het diverse glamping aanbod in Nederland organiseer je jouw reis precies zoals je het hebben wilt.

Elke glamping in Nederland op één plek

Zie je het wel zitten, de perfecte vakantie in het perfecte vakantieland? Kom dan naar www.glampings.com en ontdek alles wat glamping in Nederland te bieden heeft. Selecteer de glamping die aan je eisen voldoet en boek direct.