Van de Beckenkamp
Image default
Dieren

Natuurlijke hondensnacks bestellen doe je bij deze unieke webshop

Wil je jouw hond eens goed verrassen met een box met hondensnacks? Snacks die niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond voor hem of haar zijn? Bij Bellobox kun je heerlijke verrassingsboxen met natuurlijke hondensnacks bestellen. In deze boxen zitten botten, kluiven en snoepjes om jouw hond flink mee te verwennen. Door te kauwen ontspant jouw beestje én verzorgt hij of zij het tandvlees, gebit en kaken. Bestel jouw box en laat jouw hond écht genieten.

Heerlijke hondensnacks voor jouw trouwe viervoeter

Bellobox stelt allerlei boxen samen om jouw hond mee te verwennen. Zo kies je een verrassingsbox op basis van het gewicht, leeftijd, lengte en ras van jouw hond, zodat de snacks bij hem of haar passen. Daarnaast zijn er ook speciale boxen te bestellen. Voor puppy’s is er bijvoorbeeld een speciale box met speeltjes en snacks die bedoeld zijn om jouw speelse hond goed mee af te richten en te belonen. Dit is overigens ook een leuk cadeau voor een nieuw hondenbaasje. Daarnaast verkoopt Bellobox ook boxen voor honden met sterke kaken, waar de snacks wat steviger zijn én is er een allergenenbox voor honden met speciale dieetwensen of allergieën. Zo is er voor iedere hond een geschikte box te vinden. De boxen zijn eenmalig te bestellen, maar je sluit ook een abonnement af, zodat je maandelijks een nieuwe verrassing bezorgd krijgt. De abonnementen zijn makkelijk opzegbaar, zodat je nergens onnodig aan vastzit.

Bestel jouw box en zorg voor een gezonde én vooral smakelijk verrassing

Voor het bestellen van jouw Bellobox met natuurlijke hondensnacks ga je naar de website en kies je een box die bij jouw hond past. Vervolgens bezorgt het bedrijf deze snel en gratis bij je thuis. Zo geniet je hond snel van de lekkerste snacks. De snacks van het bedrijf zijn duurzaam geproduceerd en bij iedere bestelling doneert Bellobox aan een dierenwelzijns- of milieuorganisatie. Zo is Bellobox altijd een goede keuze. Ervaar het gemak van Bellobox en plaats je bestelling!