Bovenaan de peilingen is Portugal een veelzijdig land om te bezoeken. Ondanks dat verblijven aan het strand en de golf van de Algarve altijd erg geliefd zijn in de zomer, zijn steden als Porto en Lissabon populaire opties.

Portugal is een natie die symbool staat voor contrasten met vele gevarieerde landschappen. Het land zit vol met bestemmingen die grote toeristische trekpleisters zijn. Sommige van deze bestemmingen kunnen moeilijk bereikbaar zijn met andere transportmiddelen dan autohuur. Vervolgens kunt u een auto huren in Portugal om de geheimen van deze dynamische bestemming te ontdekken.

Huur een auto om te genieten van een tour in Portugal:

Om Portugal in stijl te bezoeken heeft u een auto nodig, want het is een handigere methode om Portugal op een economische manier te verkennen. Autoportugal.nl is uw ideale partner voor goedkope huurauto’s in Portugal. Ons uitgebreide netwerk van filialen omvat de belangrijkste vakantiebestemmingen en grote steden zoals Lissabon en Porto.

Onze website www.autoportugal.nl biedt een ruime keuze aan huurauto’s in Portugal om aan bijna elke behoefte te voldoen door u voordelige autoverhuurtarieven en een grote verscheidenheid aan huurautocategorieën aan te bieden, waaronder zuinig, compact, middelgroot, groot, cabriolet, busje, luxe, groot formaat en SUV. Gebruik onze website en bespaar geld en maak gebruik van autoverhuur Portugal om van uw reis te genieten.

Rijden in Portugal:

Portugal is een plezier om te rijden. Het wegennet is uitgebreid en modern, terwijl de diversiteit van de regio’s elke reis op de weg echt de moeite waard maakt. Overal waar u komt, vindt u mooie dorpjes, gastvrije steden met levendige pleinen en een over het algemeen zonnige hemel. Uw bezoek aan Portugal zal beter zijn als u vertrouwd raakt met enkele lokale rijwetten, zoals de kinderen onder de 12 jaar die niet in de voorste passagierszetel mogen zitten en dat u een fotografische identificatie in uw auto moet hebben.

Snelheidslimieten variëren per wegtype en regio, met een maximum snelheid van 120 km/u op snelwegen en een minimum van 48 km/u. In de bebouwde kom is de limiet over het algemeen 50 km/u (hoewel sommige limieten lager zijn in sommige stadscentra en woonwijken). Controleer dus altijd de borden die uw route aangeven. In Portugal rijden auto’s aan de rechterkant en passeren ze aan de linkerkant. Overstappen naar rechts kan leiden tot zware directe boetes.

Er zijn veel tolwegen in Portugal. Sommige daarvan hebben stands waar u kunt betalen, maar voor andere moet u vooraf betalen. Veel steden hebben residentiële parkeerplaatsen, dus het is beter om gebruik te maken van garages of parkeerplaatsen. U kunt in dit gebied niet parkeren bij de borden “Estacionamento Proibido” en bij gele of rode lijnen.

https://www.autoportugal.nl/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved