Heb je cupcake vormpjes nodig die er speciaal uitzien? Bij Daily Style zitten er tal van bijzondere cupcake vormpjes in het assortiment. Daily Style is een bedrijf dat gespecialiseerd is in versieringen en alle benodigdheden die je nodig hebt voor een mooi uitziend feestje. Denk bijvoorbeeld aan cupcake vormpjes, babyshower versiering, duurzaam wegwerpservies en speciale versiering voor bruiloften. Voor elk soort feestje vind je alles wat je nodig hebt aan versieringen bij Daily Style. Cupcakes in speciale cupcake vormpjes zijn leuk om mee te geven aan de gasten als ze weggaan. Je kan bijvoorbeeld de cupcake(s) in een leuk cadeauzakje stoppen met een bedankkaartje. De cadeauzakjes en bedankkaartjes kun je ook in het assortiment vinden. In verschillende kleuren en thema’s natuurlijk.

Duurzaam wegwerpservies anno nu

Tegenwoordig willen we af van plastic dat je eenmalig gebruikt en dan weggooit. Het toonbeeld van dit soort schadelijk gebruik van plastic is natuurlijk de plastic wegwerpserviezen. Daarom heeft Daily Style duurzaam wegwerpservies in het aanbod opgenomen. Je gebruikt dan geen plastic dat terechtkomt in de grote plastic soep, maar je kiest voor duurzame materialen als karton, hout en bamboe. Je vindt in het assortiment kartonnen bordjes en bekers in alle kleuren, houten bestek en bamboe rietjes. Zo behoud je het gemak van wegwerpservies maar ben je bewuster bezig met het gebruik duurzaam materiaal. Wie wil dat nou niet? Zo krijg je ook geen commentaar van je gasten en kun je met een schoon geweten het feestje van de eeuw organiseren.

Feestje!

Naast speciale cupcake vormpjes en duurzaam wegwerpservies staat Daily Style ook bekend om bedankjes. Je hebt bijvoorbeeld bedankjes nodig als je je gasten op een speciale manier wilt bedanken voor hun aanwezigheid. Het is bij bruiloften normaal dat je een bedankje krijgt als het feest voorbij is. Denk bijvoorbeeld aan een cadeauzakje met snoepgoed en een bedankkaartje eraan. Zo ben je ervan verzekerd dat je gasten altijd met een blij gevoel weggaan en geef je ze een kleine herinnering aan de leuke en speciale dag.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved