Van de Beckenkamp
Image default
Dieren

Paardenfokkers in Nederland met het beste fokmateriaal

Wilt u een paard in training zetten? Bent u op zoek naar fokmateriaal van hoogwaardige kwaliteit? Wilt u advies van echte professionals om het niveau van uw ruiter en wedstrijdpaard nóg hoger te brengen? Bekijk dan eens de diensten van Stal Hexagon. Dit is een manege in Schore, die gespecialiseerd is in het faciliteren van een topsportomgeving voor wedstrijdpaarden. Al meer dan twintig paarden van de paardenfokkers van deze manege kwamen uit in de Grand Prix en boekten diverse successen zowel binnen als buiten Nederland. Daarnaast beschikt de stal over een fokkerij waar u terecht kunt voor hoogwaardig fokmateriaal. Voor advies op maat of een trainingsprogramma van hoog niveau kunt u daarom uitstekend bij deze manege terecht!

Een bekende naam binnen de dressuursport

Stal Hexagon is een bekende naam binnen de paardensport. Mede door succesvolle paarden van de Manda-, Ella- en Lindestam brachten ze al vele succesvolle dressuurpaarden voort. De fokkerij selecteert het fokmateriaal op basis van een werkwillig karakter en goede motorische vaardigheden. De paarden die van deze paardenfokkers voortkomen zijn daarom niet alleen talentvol, maar hebben ook het karakter dat past binnen een topsportomgeving om zo successen binnen én buiten Nederland te behalen. De manege traint de paarden en ruiters vervolgens om het beste uit ze te halen. Door de complete dienstverlening op het gebied van fokken, opleiden, trainen en begeleiden, dompelen ze het paard onder in een topsportklimaat. Zo behalen ze het hoogste niveau binnen de dressuurwereld.

Ontvang advies op maat van deze expert

Heeft u interesse in diensten van deze paardenfokkers, die een gevestigde naam zijn in Nederland én daarbuiten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw paard hier in training te zetten? Dan neemt u contact op met Stal Hexagon om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Als u advies op maat wilt, maakt u ook een afspraak bij deze expert. Zij helpen u graag het beste uit uw paard en ruiter te halen.