Van de Beckenkamp
Image default
Electronica en Computers

PDA Repair zorgt ervoor dat jouw mobieltje weer optimaal functioneert

Vandaag of morgen je scherm repareren in Breda? PDA Repair regelt het voor je. Door voor reparatie te kiezen, draag jij bij aan een duurzamere wereld. Nu en in de toekomst. We kunnen namelijk echt iets doen aan de grote elektronica-afvalberg. Het is mogelijk het milieu te ontlasten en een mooiere toekomst voor onze kinderen zeker te stellen.

PDA Repair is een allround specialist. De technici hebben veel kennis en ervaring. Je kunt bij ze aankloppen met je iPhone, iPad, iMac, MacBook; Samsung Note, S, A, J of Tab; Huawei, OnePlus en Microsoft apparaat. Harry Blom is de man achter PDA Repair. In 20 jaar heeft hij een prachtig bedrijf opgebouwd met klanten in de wijde omgeving van Breda.

Lang hoeft een iPhone scherm reparatie Breda niet te duren. In vrijwel alle gevallen kun je wachten tot je telefoon weer als nieuw is. Dit geldt overigens ook voor andere ingrepen. Gemiddeld genomen neemt het vervangen van een batterij een halfuurtje in beslag. De accu’s van tegenwoordig zijn zo ingebouwd dat je ze als consument er niet zomaar even uithaalt en weer in plaats. Voor vervanging heb je minuscuul gereedschap nodig. De batterijen die PDA Repair op voorraad heeft, zijn originele exemplaren. Hoeveel een nieuwe accu kost, staat op de website vermeld.

Een ander veelvoorkomend mankement is waterschade. Is jouw smartphone nat geworden. De allereerste tip is: zet ‘m niet meer aan. Zo houd je de schade beperkt. Het tweede advies is: breng je toestel zo snel mogelijk naar PDA Repair. De waterschadebehandeling bestaat uit het drogen en schoonmaken van binnen en buitenkant. De verschillende onderdelen worden getest en indien noodzakelijk vervangen. Gemiddeld genomen kan 80% van alle toestellen met waterschade hersteld worden. Eenvoudig is het niet, reken daarom op een dag of twee / drie voordat je je telefoon weer kunt ophalen.

PDA Repair is per telefoon en mail te bereiken. Hierbij de adresgegevens: Neerloopweg 17 4814  RS Breda, 076-5339305, info@pdsrepair.nl.

https://pdarepair.nl