Van de Beckenkamp
Image default
Dieren

Van alpacawol een dekbed bestellen en u bent verkocht

Er zijn maar weinig mensen die geen plezier hebben van een dekbed van alpacawol. Deze wol is warmer dan schapenwol, maar de vezels zijn hol. Daardoor heeft het een hoge isolatiewaarde en zorgt het voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Deze voordelen zijn al langer duidelijk voor Alles Wol, een spinnerij waarbij u een dekbed van alpacawol en kussens kunt bestellen. Heeft u deze eenmaal op uw bed? Dan wilt u niets anders meer. Een ander groot voordeel van alpacawol is dat het hypoallergeen is. Dat betekent dat mensen met astma, allergieën en reuma er zeker voordeel van ervaren. Wilt u een alpacawol dekbed bestellen? Dan is deze spinnerij een echte aanrader.

Het aanbod aan dekbedden van alpacawol

Het interessante van de dekbedden van alpacawol van deze spinnerij is dat ze gemaakt worden met wol van Nederlandse alpaca’s. Deze verwerken ze zelf, voordat de wol wordt gebruikt en in een katoenen hoes gedaan wordt. Hier worden dan blokken in gestikt, zodat de wol niet kan gaan schuiven. U kunt bij deze specialist verschillende dekbedden bestellen. U kunt bijvoorbeeld een alpacawol dekbed bestellen voor de zomer of een extra dikke versie voor de winter. Daarnaast wordt er ook een 4-seizoenen dekbed aangeboden, wat u het hele jaar door dienst kan doen. En als u dan toch besluit om een dekbed van alpacawol te bestellen, kies dan gelijk ook voor een paar kussens, voor een complete set en een perfecte nachtrust.

Laat uw wol verwerken

U kunt niet alleen bij Alles Wol terecht wanneer u een dekbed van alpacawol wilt bestellen. De spinnerij doet namelijk meer dan alleen producten te koop aanbieden. Als u in de omgeving een professionele scheerder nodig heeft voor uw dieren, kunt u ook bij hen aankloppen. Uw wol wordt vervolgens verwerkt tot een kwalitatief product, waar u weer meer verder kunt. Spreekt dit u aan? Neem dan contact op met het bedrijf via de contactgegevens op de website.

https://alleswol.nl/