Van de Beckenkamp
Image default
Vakantie

Waar vind ik de passende groepsaccommodatie in de Veluwe?

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie en lijken de Veluwe u wel een leuke locatie? Dan zult u snel merken dat u ontzettend veel keuze heeft als het gaat om het vinden van een goede accommodatie. Maar natuurlijk wilt u wel een prettig verblijf, met alles erop en eraan. Hiervoor is De Aalbertshoeve in Ermelo in Gelderland wellicht een geschikte keuze. Bij deze aanbieder kunt u terecht met groepen tot wel 86 personen. U verblijft in één of meerdere van de volledig uitgeruste kampeerhuizen. Indien u met meer dan 86 personen bent, en de bezetting het toelaat, kunt u er namelijk voor kiezen om meerdere huizen te huren. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte van de groep.

Geniet van verschillende manieren van recreatie

Tijdens uw verblijf bij deze groepsaccommodatie in de Veluwe, wilt u natuurlijk ook genieten van leuke activiteiten. Bij De Aalbertshoeve hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat u niets te doen heeft. U geniet namelijk van verschillende soorten recreatie. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een uitdagende kompastocht, een potje voetbalgolf of een ritje op de skelterbaan. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het luchtkussen of de huifwagen. Wilt u een wel heel bijzondere activiteit opzetten voor de groep? Ga dan voor het boerenzeskamp.

Kom meer te weten over alles wat er hier mogelijk is

U bent vast benieuwd geraakt naar de mogelijkheden van groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo, in Gelderland bij de Veluwe. Wilt u meer weten over de bezetting of de activiteiten die u op of rondom deze locatie kunt uitvoeren? Neem dan contact op met een van de medewerkers van deze accommodatie. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en helpen u graag verder. Maak uw wensen en eisen aan hen kenbaar of bekijk de website.

https://www.aalbertshoeve.nl