Van de Beckenkamp
Vakantie

Waarom investeren in vastgoed met Center Parcs?

Overweegt u het om te investeren in vastgoed? Als appeltje voor de dorst of om een andere reden? Ga dan in zee met de experten van Groupe Pierre & Vacances – Center Parcs. Met deze organisatie investeert u slim en veilig in vastgoed, in eigen land of het buitenland. U wordt namelijk de eigenaar van een vakantiewoning in een van de toeristische parken van het bedrijf. De organisatie heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen en beheren van populaire en duurzame parken. Door te investeren in hun vastgoed, geniet u van een goed rendement zonder dat u risico’s hoeft te nemen op de aandelenmarkt. U wordt dan ook bijgestaan door de ervaren deskundigen van het bedrijf.

Investeren in een vakantiewoning in Nederland of Spanje?

Door te investeren in vastgoed met Groupe Pierre & Vacances – Center Parcs, heeft u een brede waaier aan mogelijkheden. De organisatie heeft namelijk toeristische parken verspreid over heel Europa. Dus, kiest u om te investeren in een vakantiewoning in Nederland of in Spanje? Welke locatie u ook kiest, de voordelen zijn hetzelfde. Als eigenaar van een vakantiewoning geniet u namelijk van een vast rendement op de verhuur van uw woning. U ontvangt gegarandeerde huurinkomsten, ondanks de bezettingsgraad. Dat terwijl zorgen, zoals leegstand en mogelijke reparaties, u volledig uit handen worden genomen.

Vind de vakantiewoning van uw dromen in Spanje

Droomde u altijd al van een eigen huis in Spanje? Kies dan voor een van de recreatiewoningen aan de Costa del Sol! De ervaringsdeskundigen begeleiden u graag met het kiezen van de juiste vakantiewoning om in te investeren in Spanje. Eens de woning is gekozen, geniet u 15 jaar lang van de vaste huurinkomsten ervan, zonder extra kosten voor water, elektriciteit, verzekeringen en dergelijke. Omdat de woning uw eigendom blijft, kunt u deze natuurlijk zelf ook gebruiken. Zo geniet u van een zorgeloze vakantie in uw buitenlands vastgoed. Bezoek dus snel de website van Groupe Pierre & Vacances – Center Parcs en zoek de perfecte woning waarin u wilt investeren.