Van de Beckenkamp
Hobby en vrije tijd

Gebruik een unieke en veelzijdige Tentipi

Heb je ooit gehoord van een Tentipi? Dit zijn tenten die zijn ontworpen met de tenten van Noorse nomadenvolkeren in het achterhoofd. Deze tenten zijn ontzettend stevig en zijn bestand tegen alle verschillende weersomstandigheden. De Tentipi’s van nu ademen nog steeds sfeer van toen en beschikken over dezelfde karakteristieke eigenschappen, maar met de juiste inrichting ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring! Waarvoor wil jij een Tentipi gebruiken?

Veelzijdige Tentipi-tenten voor een onvergetelijke ervaring

Deze Noorse tenten bieden verschillende mogelijkheden. Bij Nordic Tent Solutions beschikken ze over verschillende sfeervolle Tentipi-tenten, die gebruikt kunnen worden om in te kamperen als om in te zetten voor evenementen. Wil je bijvoorbeeld een groot feest geven, maar wil je geen gebruikmaken van de ouderwetse partytent? Of wil je een worden met de natuur en gaan kamperen? Alles is mogelijk met de Tentipi-tenten en ze zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring.

Verschillende varianten van de Tentipi beschikbaar

Bij Nordic Tent Solutions kies je uit verschillende soorten Tentipi-tenten. Hierdoor is er altijd een tentipi beschikbaar die aansluit bij jouw wensen! Je hebt keuze uit de volgende tenten:

  • Stratus 72 Tentipi (The Gigant Hat)
  • Numbus 16 Tentipi (The Little Hat)
  • Adventure Nordic tipi (Varrie cp9)
  • Tentipi Nordic tipi’s
  • Granit Classic Nordic tipi’s
  • Cirrus 40 en 72 Nordic tipi’s

De inrichting van de Tentipi bepaal je zelf!

Buiten een tent, kun je ook een inrichting voor de Tentipi’s bij ons huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubilair, haarden, vloeren en belichting. Wil je juist een rustieke inrichting die lijkt op de oude Noorse inrichting? Wil je liever een hele moderne inrichting? Alles is mogelijk bij Nordic Tent Solutions. Heb je vragen of wil je meer weten over de Tentipi’s? Neem dan contact op met Nordic Tent Solutions. De enthousiaste medewerkers vertellen je graag mee over deze zeer unieke tenten!

https://evenementententen.nl/