Van de Beckenkamp
Image default
Beauty en verzorging

Wallen onder de ogen verminderen met een traangoot filler behandeling

Heeft u last van wallen onder uw ogen, een vermoeide blik of donkere kringen? En is dit niet af en toe wanneer u bijvoorbeeld wat minder goed geslapen heeft maar heeft u hier altijd last van? Dit komt door de traangoot, het geultje dat van de binnenste ooghoek richting de wang loopt. Wanneer de traangoot volume verliest, wordt deze zichtbaarder. Dit zijn de wallen die u permanent bij uzelf ziet en zorgen voor die vermoeide blik. In veel gevallen verliest de traangoot volume naarmate we ouder worden. Maar in sommige gevallen is een meer aanwezige traangoot genetisch bepaald en hierdoor al vanaf de jeugd duidelijker zichtbaar.

Er is een manier om van die wallen af te komen. Bij Van Lennep Kliniek kunt u een traangoot filler behandeling laten doen. Tijdens de behandeling wordt het volume van de traangoot teruggebracht. Er wordt door middel van één prikgaatje, aan de bovenkant van de wang, een stompe naald ingebracht. Via deze naald wordt hyaluronzuur in de huid aangebracht. Dit is een soepele en zachte gel. Hyaluronzuur is een lichaamseigen materiaal en hierdoor dus uitermate veilig. Door het hyaluronzuur hersteld het volume in de huid op een natuurlijke manier. U kunt weer genieten van een frisse uitstraling en een minder vermoeide blik.  

De duur van een traangoot filler behandeling is maar 15 tot 20 minuten. De behandeling wordt bij Van Lennep Kliniek enkel uitgevoerd door cosmetisch artsen. Wilt u meer informatie over de traangoot filler behandeling of wilt u een afspraak maken? U kunt een afsprakenformulier invullen op de website, een mail sturen of bellen op nummer 070-7370088. Het eerste consult bij Van Lennep Kliniek is altijd gratis.

De innovatieve huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals

Een van de huidverzorgingsproducten waar Van Lennep Kliniek mee werkt is SkinCeuticals. Deze lijn is speciaal opgezet voor behandelingen in de kliniek en voor thuisgebruik. Voor het ontwikkelen van de producten van SkinCeuticals is een grote wetenschappelijke kennis opgebouwd. Er is jarenlang onderzoek naar huidkanker en huidveroudering gedaan. Door deze kennis en onderzoeken zijn de innovatieve huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals ontwikkeld, die het uiterlijk en de gehele gezondheid van de huid verbeteren. Wilt u uw huid verbeteren? Vraag naar de mogelijkheden bij Van Lennep Kliniek.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/