Van de Beckenkamp
Image default
Dieren

Welke basisbenodigdheden voor vogels kunt u bij de vogelwinkel aanschaffen?

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde vogelwinkel? Dan hoeft u niet verder te zoeken want bij Henava kunt u voor alle vogelgerelateerde producten terecht. Voordat u vogels aanschaft, is het belangrijk dat u over de juiste producten en kooien beschikt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Uw vogels zullen zich ook eerder op hun gemak gaan voelen als zij direct in de juiste leefomgeving worden geplaatst. Op deze pagina leest u welke artikelen u niet over het hoofd kunt zien als u besluit om vogels aan te schaffen. Daarnaast leest u wat voor producten uit de vogelwinkel u helpen om de vogels bezig te houden.

Deze producten mogen absoluut niet ontbreken als u vogels gaat kopen

Wilt u vogels aanschaffen? Dan is het aan te raden om eerst langs een gespecialiseerde vogelwinkel te gaan. De experts raden u aan om een grote vogelkooi of volière aan te schaffen. Vogels vliegen en klimmen graag, dus ze hebben daar ook de ruimte voor nodig. Verder kunnen badjes, vogelzand, voerbakjes en drinkbakjes en een mineraalsteen niet in de kooi ontbreken. U kunt de vogelexpert vragen welke producten voor uw specifieke vogelsoort geschikt zijn, zodat u de spullen op de behoefte van de vogel kunt afstemmen.

Met deze leuke extra’s uit de vogelwinkel kunt u de vogels uitdagen

Bent u op zoek naar een manier om uw vogels uit te dagen en bezig te houden? Dan kunt u bij de vogelwinkel vaak uit verschillende speeltjes kiezen. De ene vogel is speelser dan de ander. Vaak is het een leuk idee om schommeltjes, klimtouwen, spiegeltjes, een speelrek of vogelboompje aan te schaffen voor uw vogels. Speeltjes in de kooi zorgen ervoor dat uw vogels zich niet zullen vervelen. Henava biedt u bijvoorbeeld verschillende zitstokken in verschillende diktes aan, waarmee uw vogels hun pootjes kunnen trainen. Verder kunt u met trosgierst proberen om uw vogels tam te maken en te trainen om bij u op de vinger of schouder te komen zitten.