Bij het inrichten van uw magazijn is het van belang om deze praktisch en ook zeker veilig in te richten. In ieder magazijn zijn er veel verschillende hoeken en plekken waar ongelukken kunnen gebeuren. De vorkheftrucks zijn bijvoorbeeld hele nuttige, maar ook zeker gevaarlijke voertuigen. Alle magazijnstellingen moeten daarom voorzien zijn van een aanrijdbeveiliging. Deze aanrijdbeveiliging beschermt uw stellingen tegen gevaarlijke beschadigingen bij een kleine aanrijding. De aanrijdbeveiliging is er voor zowel de hoeken als de kopse kanten van stellingen. Niet alleen wanneer er regelmatig vorkheftrucks in het magazijn rondrijden is aanrijdbeveiliging nuttig, maar ook wanneer er bijvoorbeeld werkbusjes in het magazijn worden geparkeerd. Bestel aanrijdbeveiliging gemakkelijk online bij Stellingstunt!

Aanrijdbeveiliging verplicht

De huidige ARBO regelgeving verplicht bedrijven om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor alle werknemers. Hier moet ook in uw magazijn rekening mee worden gehouden. Dit houdt onder andere in dat de magazijnstellingen beveiligd dienen te worden tegen aanrijding door bijvoorbeeld heftrucks en reachtrucks. Voor het beveiligen van uw magazijnstellingen wordt aanrijdbeveiliging gebruikt. Met de aanrijdbeveiliging van Stellingstunt voorkomt u gevaarlijke schade aan uw magazijnstellingen. Wist u bijvoorbeeld al dat een beschadigde stelling al snel draagkracht verliest? Hierdoor neemt de kans op instortingsgevaar toe. Dit zorgt natuurlijk voor gevaarlijke situaties. Wij raden u daarom aan om al uw magazijnstellingen te voorzien van aanrijdbeveiliging.

Aanrijdbeveiliging van Stellingstunt

Binnen het assortiment van Stellingstunt vindt u zowel aanrijdbeschermers voor een enkele als voor een dubbele rij. Bij deze aanrijdbeveiliging worden de volgende zaken meegeleverd om uw magazijnstellingen goed tegen aanrijding te kunnen beschermen:

  • 2 hoekbeschermers
  • 8 ankers
  • 4 bouten/moeren voor de bevestiging van de aanrijdbeschermers aan de hoekbeschermers

De lengte van de aanrijdbeschermers voor enkele rijen is 1200 mm, bij de aanrijdbeschermers voor een dubbele rij gaat het om een lengte van 2500mm. Selecteer de aanrijdbeveiliging die van toepassing is voor uw magazijnstellingen en bestel deze gemakkelijk online bij Stellingstunt. Wanneer u de aanrijdbeveiliging besteld ontvangt u deze binnen 3 werkdagen op het opgegeven adres. Zo kunt u uw magazijn al snel beveiligen met de aanrijdbeveiliging van Stellingstunt.

Stellingstunt

Zorg voor een veilig magazijn met de aanrijdbeveiliging van Stellingstunt. Wenst u meer informatie over de aanrijdbeveiliging? Wenst u passend advies? Of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over de aanrijdbeveiliging voor uw stellingen in het magazijn en maken een offerte op maat voor u. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar info@stellingstunt.nl!

https://www.stellingstunt.nl/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved