Van de Beckenkamp
Image default
Zorg

Altijd beschermd met de producten van TENA Lady

Heeft u last van urineverlies of incontinentie? Dat is een vervelende situatie, maar gelukkig heeft TENA de juiste producten voor u. Vrouwen hebben over het algemeen meer last van licht, matig of veel urineverlies. Dit kan veroorzaakt worden door diverse dingen. Zo kan ouderdom, zwangerschap, diabetes, overgewicht, de overgang of een neurologische aandoening ervoor zorgen dat u minder controle over uw blaas heeft of dat de sluitspier van de blaas verzwakt is geraakt. De TENA Lady lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en heeft voor iedere situatie een passend product dat perfect bij uw leefstijl aansluit. Ga beschermd en comfortabel door het leven en laat je niet meer tegenhouden door uw urineverlies of incontinentie.

Verschillende TENA Lady producten

De TENA Lady lijn wordt ook wel de TENA Discreet lijn genoemd. De nadruk wordt hierbij gelegd op de discretie van de producten van deze lijn. Zo zijn de TENA Discreet Pants gemaakt van de juiste materialen, zodat anderen het broekje niet kunnen zien zitten. Urineverlies of incontinentie is niets om u voor te schamen, maar alsnog hoeft niet iedereen dit te weten. Deze producten geven u dag en nacht bescherming. U kunt u veilig en comfortabel voelen terwijl u zich bezighoudt met uw dagelijkse bezigheden en zo hoeft er niets te veranderen in uw gedrag. Laat incontinentie niet verder invloed hebben op uw leven met de producten van TENA Lady. De TENA Discreet lijn van producten is verkrijgbaar in 4 verschillende categorieën. 

1. TENA Lady Discreet voor minimaal urineverlies

Heeft u last van minimaal urineverlies? Dan zijn de TENA Discreet Inlegkruisjes de ideale keus voor u. Verkrijgbaar in drie verschillende absorptieniveaus, is er altijd een inlegkruisje dat perfect bij uw situatie past.

2. TENA Lady Discreet verbanden voor licht matig urineverlies

Heeft u last van licht tot matig urineverlies? Dan zijn de TENA Discreet Verbanden de ideale keus ook voor u. Verkrijgbaar in acht verschillende absorptieniveaus, is er altijd een verband dat perfect bij uw situatie past. 

3. TENA Lady Pants voor matig tot veel urineverlies

Heeft u last van matig tot veel urineverlies? Dan zijn de TENA Lady Pants de ideale keus voor u. De pants zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van discreet tot maxi. Zo is er altijd een incontinentiebroekje die perfect bij uw situatie past. U kunt deze broekjes als ondergoed dragen, zodat u zich niet langer door urineverlies tegengehouden hoeft te worden in uw dagelijkse bezigheden.  

4. TENA Flex voor matig tot zware urineverlies

Heeft u last van matig tot zwaar urineverlies? Dan zijn de TENA Flex producten de juiste keus voor u. De TENA Flex producten bieden langdurige bescherming tegen doorlekken. Ze zijn makkelijk aan te brengen door mantelzorg of zorgprofessionals. De TENA Flex producten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van normal tot maxi. 

Ga voor de marktleider op het gebied van incontinentie producten met TENA

TENA is de marktleider is het gaat om incontinentie producten. Kiest u voor deze producten dan heeft u nooit meer last van lekken, een vochtig gevoel of nare geurtjes. Met de ontwikkeling van de producten, kiest TENA enkel voor de zachtste materialen en de juiste pasvorm. TENA producten zijn verkrijgbaar in diverse winkels, maar u kunt ze ook eenvoudig online kopen. Heeft u op een regelmatige basis TENA Lady producten nodig? Wanneer u bij Hulpmiddelonline.nl meerdere pakken tegelijkertijd koopt, ontvangt u een mooie korting. U kunt daarnaast bij dese overzichtelijke website ook gebruik maken van de TENA herhaalservice. Hiermee krijgt u de gewenste producten automatisch periodiek opgestuurd. Kiest u voor de herhaalservice, dan ontvangt u ook een korting op uw bestelling. TENA Lady kopen was op interneg echt nog nooit zo makkelijk én voordelig!