Van de Beckenkamp
Image default
Zorg

Met de Incura Pro App altijd en overal toegang tot je agenda en dossiers

De Incura Pro App zorgt voor een slimme praktijkinrichting fysiotherapie, logopedie, oefentherapie, ergotherapie en GGZ. Nadat je de app hebt geïnstalleerd op je smartphone en / of tablet kun je voortaan wanneer je maar wilt werk-gerelateerde foto’s maken, video’s en audiobestanden opnemen. Als je een en ander vervolgens aan een dossier koppelt, heb je de bestanden voortaan altijd bij de hand. De applicatie draait zowel op iOS als op Android en is (natuurlijk!) gratis voor Incura-gebruikers. Het grote voordeel van de app is dat je 24/7 kunt beschikken over voor jou belangrijke data. Inloggen kan op drie manieren: een zelf ingestelde pincode, face ID (gezichtsherkenning), touch ID (vingerafdruk). Het Incura-team kan via teamviewer op afstand hulp bieden, mocht je die nodig hebben.

Incura voor zorgverleners

De Incura applicatie wordt met name veel gebruikt als fysio software. Aanvullend vertrouwen ergotherapeuten, GGZ-medewerkers, logopedisten, oefentherapeuten en hulpverleners van multidisciplinaire praktijken op Incura. Het EPD en je agenda kunt je openen in de app. In de Incura omgeving regel je ook de boekhouding en de facturatie. Behandelprogramma’s bijstellen? Snel even wat gegevens checken van de eerstvolgende cliënt? De planning van volgende week inzien? Dit en veel meer doe je op je tablet of mobieltje.

Veilige software

Incura software is volkomen veilig. Aan alle eisen en voorwaarden op het gebied van security, safety en privacy wordt voldaan. Incura is Kiwa-erkend. Kiwa staat voor aantoonbare kwaliteit en geloofwaardigheid. De certificaten zijn objectief en betrouwbaar. Internationaal staan ze hoog aangeschreven. Overheidsinstanties beschouwen het Kiwa-rapport als bewijs dat het betreffende bedrijf zich houdt aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving.

Contact informatie

Wil jij meer weten over Incura, de Incura Pro App of de Kiwa-certificering? Zou je de software willen uitproberen? Je kunt op werkdagen contact opnemen met de klantenservice. Hierbij de gegevens voor je op een rij.

telefoonnummer: 088 – 946 22 73

email: info@incura.nl.

Het Incura-team is ook via de volgende sociale media te contacten : Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

https://www.incura.nl