Van de Beckenkamp
Image default
Eten en drinken

Duurzame catering voor zowel intieme feesten als grote evenementen

Bent u op zoek naar unieke aankleding voor uw evenement en wilt u een duurzame catering inschakelen? Maak dan kennis met The-Eet-team uit Amsterdam! Het bedrijf is eerlijk, creatief en persoonlijk. Dit geldt zowel voor hun producten als in hun samenwerking met klanten, leveranciers en locaties. Deze cateraar heeft al ruim 20 jaar ervaring en neemt werkelijk al uw zorgen uit handen wanneer u een evenement of feestje regelt. Zij gaan voor zowel bedrijven als particulieren aan de slag. Daarbij maakt het niet uit of u een klein, intiem feestje voor vrienden en familie geeft of een enorm bedrijfsfeest aan het organiseren bent: zij bieden altijd een oplossing op maat.

Heerlijke verse en biologische ingrediënten

The-Eet-team is grote voorstander van duurzaam inkopen en produceren. Al hun producten zijn home-made, waardoor zij precies weten welke ingrediënten er in gaan en waar ze vandaan komen. Daarnaast werken ze veel samen met lokale leveranciers, waardoor ze zoveel mogelijk werken met seizoensproducten uit de streek. De ingrediënten die zij gebruiken zij bijvoorbeeld biologisch of scharrel vlees en duurzaam gekweekte vis. Hier maken zij vervolgens de meest smaakvolle hapjes van. Van niet alleen voor diverse hapjes schakelt u hen in. Ook als u een volledig diner, lunch of ontbijt wilt laten serveren aan uw gasten staan ze voor u klaar.

Een uniek concept

Deze cateraar denkt graag mee bij het bedenken en uitvoeren van unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen. Naast de duurzame catering die ze aanbieden, heeft het team de afgelopen jaren complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Heeft u een bepaald thema voor uw feest? Dan werken ze deze graag voor u uit. Tijdens de samenwerking staat direct en persoonlijk contact voorop. Door deze nauwe samenwerking weten ze precies wat uw wensen en behoeften zijn rondom het evenement. Wilt u hen inschakelen voor duurzame catering? Neem contact met hen op!

https://the-eet-team.nl/