Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Een elektrische sloep kopen: ontdek de voordelen

Met een eigen sloep heeft u alle vrijheid om het water op te gaan waar en wanneer u maar wilt. De laatste jaren wordt een elektrische sloep steeds populairder. Dit vaartuig biedt u dan ook veel voordelen ten opzichte van een sloep die op diesel vaart. Bij Jacksmarina in Drimmelen, Noord-Brabant, doet u een beroep op een ervaren bootmakelaar die u kan adviseren wanneer u een eigen sloep wilt kopen. Vervolgens wordt u van A tot Z begeleid tijdens het aankoopproces. Bent u benieuwd naar de voordelen van een elektrische sloep? Lees dan verder!

De beste keuze voor uw portemonnee én het milieu

Kiest u ervoor om een elektrische sloep te kopen? Dan bespaart u kosten én zet u een stapje extra voor het milieu. Het is namelijk niet langer nodig om te tanken. Dit scheelt een hoop geld en u beperkt bovendien uw CO2-uitstoot. Verder zult u al snel merken dat u van een meer ontspannen vaartocht geniet, want een elektrische sloep is veel stiller dan een sloep die op diesel vaart. Ook komt er geen nare lucht meer vrij van de diesel. Tenslotte hoeft u niet bang te zijn dat u voortaan minder tijd op het water kunt spenderen; de accu gaat tot wel acht uur mee.

Bekijk direct het actuele aanbod

Bent u overtuigd van de voordelen van een elektrische sloep? Dan vindt u op de website van Jacksmarina het actuele aanbod. Dit zijn tweedehands vaartuigen die nog in uitstekende staat verkeren. U beleeft dus nog jarenlang plezier van uw sloep wanneer u deze bij deze botenhandel in Drimmelen, Noord-Brabant, gaat kopen. Bovendien kunt u rekenen op deskundig advies. De bootmakelaars gaan namelijk graag met u op zoek naar de sloep die aan uw wensen voldoet. Bij vragen neemt u eenvoudig contact op met Jacksmarina via de contactgegevens op de website.

https://jacksmarina.nl/