Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Paardrijden op prachtige routes bij de Veluwe

De Veluwe is een van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Je vindt hier prachtige flora en fauna in uitgestrekte bossen, heides en zandverstuivingen. Een van de beste manieren om dit prachtige gebied te ontdekken is te paard. Zo kun je op de Veluwe Trail meer dan 500 km aan paden ontdekken in heerlijke dagroutes of een lange doorlopende tocht. Een manege die aan deze Trail ligt en fantastische faciliteiten biedt is AHC de Waterberg in Arnhem. Vanaf deze organisatie kun je ontspannen paardrijden op de Veluwe. Laat je verrassen door de mogelijkheden van deze manege!

Ontdek deze manege en ga op pad

Bij AHC de Waterberg in Arnhem kun je gebruikmaken van allerlei mogelijkheden om een heerlijk dagje of weekend paardrijden op de Veluwe te organiseren. Je kunt er onder andere paardrijlessen volgen, waaronder crosslessen, springlessen en privélessen, om je rijvaardigheden bij te spijkeren. Daarnaast is het mogelijk om een trailer te huren, zodat je je paard veilig vervoert. Ook is het mogelijk om je paard hier stallen. De professionals creëren hierbij een veilige en prettige omgeving voor je dier, zodat je zeker weet dat hij of zij hier in goede handen is. Wil je na afloop van je rijavontuur nog even wat drinken met je gezelschap om de dag na te bespreken? Dan ben je hier ook van harte welkom! Ervaar het comfort en gemak van deze manege snel zelf!

Neem contact op met de medewerkers van deze manege voor meer informatie

Wil je ook de Veluwe ontdekken en een dag of weekend heerlijk paardrijden? Dan kun je uitstekend bij deze manege terecht. Ook voor het organiseren van een ponykamp of rijweekend met een groot gezelschap zijn er mogelijkheden. Neem contact op met een van de medewerkers voor meer informatie en om jouw opties te bepreken. Ook voor vragen of advies over de Veluwe Trail stel je hier al je vragen.