Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga karten in de buurt van Delft tijdens uw volgende uitje

Wilt u graag gaan karten in de buurt van Delft? Ga dan eens langs bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. U geniet bij deze specialist van een uitdagende kartbaan van maar liefst ruim 1,3 kilometer lang. Het is hierdoor de langste indoorkartbaan in Europa. De kartbaan is niet enkel erg lang, maar ook erg uitdagend. De baan bevat namelijk ruim 25 bochten en meerdere verhogingen. Het is hierdoor dan ook de ideale kartbaan om uw vrienden, familie of collega’s uit te dagen. Wilt u de uitdaging van deze kartbaan aangaan? Maak dan snel een afspraak om te gaan karten bij deze specialisten in de buurt van Delft. De ervaren medewerkers van Van der Ende Racing Inn in Poeldijk verzorgen deze dag tot in de puntjes, dus u en uw gezelschap hoeven enkel te genieten van de leuke activiteit.

Stel een compleet arrangement samen

Wilt u na het karten nog een moment organiseren om na te praten? Besluit dan om een arrangement samen te stellen inclusief hapje en drankje. U heeft hierbij een uitgebreide keuze, kies er bijvoorbeeld voor om samen te genieten van een heerlijke barbecue of kies voor een lekker buffet. De mogelijkheden zijn eindeloos bij de specialisten van Van der Ende Racing Inn, hierdoor is er vast en zeker voor ieder wat wils bij deze specialisten. Iedereen in uw gezelschap geniet hierdoor tijdens uw volgende uitje. Het is dus altijd verstandig om een uitje te organiseren bij deze experts in Poeldijk.

Organiseer uw evenement hier

Organiseert u een evenement, zoals een verjaardag of een jubileum? U bent van harte welkom bij deze accommodatie in Poeldijk. Deze experts beschikken over ruime feestzalen, waardoor er vast en zeker een passende zaal voor uw feest te vinden is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers. Zij vertellen u graag meer over karten nabij Delft of de mogelijkheid om uw feest te organiseren.

https://www.vanderende.com/