Jurrien Strobel en Kars Frijters zijn in 2011 gestart met het ontwikkelen van hoogwaardige, klantvriendelijke software en web-servicediensten onder de naam Shiftbase. Ze hadden al veel ervaring, maar hebben met Shiftbase echt een statement gemaakt in de branche van personeelsplanning software. Grote internationale firma’s als SuperDry en Golden Tulip, landelijke franchiseketens waaronder New York Pizza en Praxis gebruiken Shiftbase voor de personeelsplanning en administratie. Lokale ondernemers weten de weg naar Shiftbase ook te vinden. Voorbeelden zijn Mooijer-Volendam en Boer Staphorst. Zoals je ziet gaat het niet om één bepaalde bedrijfstak. Shiftbase softwareprogramma’s zijn multifunctioneel. Zomaar een paar voordelen op een rij:

  • medewerkers kunnen altijd en overal (want: online!) roosters inzien en beschikbaarheid doorgeven;
  • planners zijn niet aan een vaste werkplek gebonden om roosters te maken en verlofcijfers bij te houden;
  • advies en ondersteuning op maat zijn inbegrepen. 

De software was aanvankelijk alleen bedoeld om online roosters te maken. De volgende functionaliteiten zijn in de loop van de tijd geïntegreerd: urenregistratie personeel, vakantieplanning en personeelsbeheer. Alle onderdelen zijn makkelijk te gebruiken en je kunt ze onderling koppelen. Een fikse tijdbesparing is het resultaat! De programma’s kun je via pc, laptop, tablet en smartphone openen. Om te leren omgaan met Shiftbase heb je geen training nodig. Een en ander spreekt voor zich. Als je intuïtief aan de slag gaat, kom je een heel eind. Zijn er toch kleine onduidelijkheden? De Shiftbase helpdesk staat voor je klaar.

De dashboardfunctie wordt door personeelsleden alom gewaardeerd. Hierop kan iedereen 24/7 persoonlijke gegevens bekijken. Denk aan diensten voor de komende weken / maanden, de laatst gewerkte uren, vakantie of ander verlof en natuurlijk ook het laatste bedrijfsnieuws. Je kunt nieuwsberichten plaatsen voor alle afdelingen of voor één bepaalde groep mensen. Desgewenst hang je aan een bericht een bijlage. Nieuws wordt door middel van een pushbericht of email aangekondigd. Gaat het om belangrijke zaken gebruik dan allebei. Ingelogde medewerkers kunnen direct reageren en eventuele bijlagen downloaden. Met een persoonlijke widget zijn gegevens aan- en uit te zetten en periodes in te stellen.

https://www.shiftbase.com/nl/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved