Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Een caravan of camperbus kopen bij deze experts

Een mooie caravan of camperbus kopen doet u bij Campolife. Deze specialisten beschikken over meer dan vijftig jaar ervaring in het in- en verkopen van diverse kampeermiddelen. Bekijk het ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands camperbussen en campers in de showroom in Heinenoord. U vindt hier ruim 8000 vierkante meter aan allerlei kampeerartikelen. Zo begint de vakantievoorpret al! Lees snel verder en ontdek waarom u uw nieuwe caravan of camperbus wilt kopen bij deze specialisten.

Een bestelbus omgebouwd tot een camper

We gaan het ten eerste hebben over een camperbus. Een camperbus is een bestelbus die is omgebouwd tot een camper. Dit kampeermiddel is dus ruim, van alle gemakken voor zien én rijdt ook nog eens erg lekker. Een camperbus geeft dus ook hetzelfde gevoel van vrijheid als een camper. U rijdt naar een mooie plek waar u alles kunt opzetten en geniet van een heerlijke omgeving. Wilt u uw camperbus toch verplaatsen naar een ander gebied of zelfs een ander land? Geen probleem! U laadt uw kampeerspullen weer in en vertrekt naar de volgende locatie.

Een nieuwe of tweedehands caravan

Blijft u liever op één locatie? Dan is een caravan kopen een beter idee voor u. Bij deze experts koopt u zowel nieuwe als tweedehands caravans. Deze kampeermiddelen worden, indien mogelijk én gewenst, geleverd met BOVAG-garantie. Dit houdt in dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt met uw nieuwe caravan. Ondervindt u toch problemen met uw caravan? Dan bent u verzekert van de reparatie hiervan.

Kom langs in de showroom en kies uw favoriete kampeermiddel

Naast een camperbus of caravan kunt u bij deze specialisten allerlei andere soorten kampeermiddelen en -artikelen kopen. Kom daarom gerust eens langs in de zeer ruime showroom en bekijk het gehele aanbod. Heeft u vragen over het in- of verkopen van uw kampeermiddel? Schroom dan zeker niet om contact met hen op te nemen. De contactgegevens vindt u op de website.