Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga er met de familie op uit en bezoek de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland

Hoe leuk is het om op een vrije dag samen met je familie een geweldige groepsactiviteit te doen? In Nederland kan je uit allerlei verschillende dagjes uit kiezen. Wat dacht je van een bezoekje aan het grootste vogelpark van Nederland? Vogelpark Avifauna biedt geweldige activiteiten voor het hele gezin. Er zit ook nog eens een geweldige buitenspeeltuin in de regio Zuid-Holland op het terrein gevestigd. Hier kunnen de kinderen uren spelen, terwijl jij in de zon van een hapje en drankje op het aangrenzende terras geniet.

Bezoek samen met je gezin het mooiste vogelpark van Nederland

Wist je dat het mooiste vogelpark van Nederland in combinatie met een grote buitenspeeltuin in de regio Zuid-Holland terug te vinden is? Hier kun je bedreigde vogelsoorten uit allerlei delen van de wereld van dichtbij gaan bekijken. Leer waarom een flamingo roze is en waarom pinguïns niet kunnen vliegen. Verder kun je ook andere diersoorten zoals wilde cavia’s en maki’s in het park terugvinden. Woon het voermoment van de pelikanen bij en loop tussen de losvliegende vogels door. Wie weet komt er nog wel een vogel op je schouder zitten! Wanneer je voor dit familie-uitje kiest ben je verzekerd van een dag vol avontuur en een hele hoop plezier.

Beleef een onvergetelijke dag in dit mooie park

Wanneer je er met je gezin op uit gaat, wil je wellicht een leerzaam uitje combineren met een hele hoop plezier. Ben je op zoek naar een dierentuin en speeltuin in één? Dan weet je zeker dat je bij Vogelpark Avifauna in Nederland altijd een leuke dag beleeft! Naast het bezoeken van bijzondere en met uitsterven bedreigde vogelsoorten, kunnen de kinderen helemaal losgaan in de avontuurlijkste buitenspeeltuin in de regio Zuid-Holland. Deze gave speeltuin bevat klimtoestellen, maar ook een aantal gave elektrische attracties. De wat oudere kinderen kunnen zelfs zonder begeleiders over de stoere jungle rivier varen!